MEDIA

Survivor spoiler (22/03): Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος αποχωρεί αύριο

Survivor spoiler (22/03): Ποιός χάνει στο έπαθλο επικοινωνίας και ποιός αποχωρεί αύριο
Ποιά ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τρίτης;
Glomex

Survivor spoiler (22/03): Ποια ομάδα θα επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα;

Για το έπαθλο επικοινωνίας θα μονομαχήσουν το βράδυ της Τρίτης Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor. Απαιτητικός θα είναι ο στίβος μάχης που θα κληθούν να αγωνιστούν οι δύο νέες ομάδες για το αποψινό έπαθλο.

Ακόμα ένα εκρηκτικό επεισόδιο αναμένεται να είναι το αποψινό του Survivor, μετά τα όσα είδαμε να εκτυλίσσονται χθες. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την ομάδα των μπλε να χάνει στο δεύτερο αγώνα ασυλίας. Η ψηφοφορία των μπλε έδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια για πρώτη φορά, μετά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Το έπαθλο επικοινωνίας φέρνει αντιμέτωπες τις νέες ομάδες σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης όπου η συνεργασία και η ομαδικότητα είναι απαραίτητα. Ποια από τις νέες ομάδες θα καταφέρει να λειτουργήσει καλύτερα και να πάρει τη νίκη;

Η ομάδα των κόκκινων θα πάρει τα πάνω της και θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας το αποψινό αγώνισμα επικοινωνίας και δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Μυριέλλα Κουρεντή, Σπύρος Μαρτίκας, Ανδρέας Ματθαιακάκης και Τάκης Καραγκούνιας είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση, σε μια μάχη όπου δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί προς αποχώρηση.

Ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει από την παραλία της ομάδας του και πολύ σύντομα θα τον δούμε ξανά στα πάτρια εδάφη. Ποιος είναι αυτός;

Η μάχη της αποχώρησης ήταν πολύ κοντινή ωστόσο ο Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor. Να σημειωθεί πως θα δούμε την αποχώρηση την Τετάρτη (23/03).

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler (22/03): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor: Οι πρώην φίλες Σοφιάννα και Ασημίνα τώρα ξεσπούν και το Twitter τις δικάζει