MEDIA

Surviror Spoiler: Καβγάς για Ασημίνα και Μαίη λόγω Σοφιάννας λίγο πριν την αποχώρηση

Surviror Spoiler: Καβγάς για Ασημίνα και Μαίη λόγω Σοφιάννας λίγο πριν την αποχώρηση
Surviror Spoiler: Το τρίγωνο Ασημίνα-Μαίη-Σοφιάννα προκαλεί εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο
ΣΚΑΙ

Surviror Spoiler: Το τρίγωνο Ασημίνα-Μαίη-Σοφιάννα προκαλεί εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο

Τεντωμένα φαίνεται ότι είναι τα νεύρα και στους κόκκινους και τους μπλε του Survivor λίγο πριν την σημερινή αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο με επίκεντρο το τρίγωνο Ασημίνα-Μαίη-Σοφιάννα.

Αρχικά η Ασημίνα υποστήριξε ότι «η Μαίη θέλει να βάλει φυτιλιές στη σχέση μου με τη Σοφιάννα» με την Μαίη να απαντά ότι «η Ασημίνα μάλλον ονειρεύεται, δεν προσπαθεί κανείς να βάλει φυτιλιές στη φιλία τους».

Η συζήτηση αυτή, όπως φαίνεται στο trailer του σημερινού επεισοδίου φτάνει και στην καλύβα των κόκκινων με τον Απόστολο Ρουβά να παίρνει θέση και να λέει «δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σου ζητάει το λόγο γιατί την επέλεξες».

Την τελευταία «πινελιά» στις εντάσεις βάζει η Σοφιάννα η οποία ακούγεται να λέει «είναι νωρίς για να κατονομάσω άτομα τα οποία θεωρώ ότι τους αρέσει να φουσκώνουν κάποιες καταστάσεις. Και σε μένα η Ασημίνα όρμηξε. Βλέπω την Ασημίνα και κάποια λάθη που έχει κάνει απέναντί μου και έχω πέσει από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά της».

Surviror Spoiler: Ποιος αποχωρεί

Μυριέλλα Κουρεντή, Σπύρος Μαρτίκας, Ανδρέας Ματθαιακάκης και Τάκης Καραγκούνιας είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση, σε μια μάχη όπου δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί προς αποχώρηση.

Ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει από την παραλία της ομάδας του και πολύ σύντομα θα τον δούμε ξανά στα πάτρια εδάφη. Ποιος είναι αυτός;

Η μάχη της αποχώρησης ήταν πολύ κοντινή ωστόσο ο Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor. Να σημειωθεί πως θα δούμε την αποχώρηση την Τετάρτη (23/03).

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Τάκης νιώθει αδικημένος και ο Δάντης αφιερώνει τραγούδια

Survivor spoiler (22/03): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor: Οι πρώην φίλες Σοφιάννα και Ασημίνα τώρα ξεσπούν και το Twitter τις δικάζει