MEDIA

«Μύλος» στο Survivor: Βρισηίδα κατά Μυριέλλας - «Βάζει λόγια σε Ασημίνα και Ναυσικά»

«Μύλος» στο Survivor: Βρισηίδα κατά Μυριέλλας - «Βάζει λόγια σε Ασημίνα και Ναυσικά»
Στο επεισόδιο της Τετάρτης η Βρισηίδα κατηγόρησε την Μυριέλλα ότι βάζει λόγια στην Ναυσικά και την Ασημίνα.
Glomex

Survivor: Η Βρισηίδα πιστεύει ότι η Μυριέλλα βάζει λόγια σε Ασημίνα και Ναυσικά.

Το κλίμα στο Survivor και ειδικότερα στην ομάδα των κόκκινων είναι αρκετά τεταμένο. Η κόντρα της Βρισηίδας Ανδριώτου με την συμπαίκτριά της, Μυριέλλα Κουρεντή δείχνει να «φουντώνει» όλο και περισσότερο. Στο επεισόδιο της Τετάρτης η Βρισηίδα κατηγόρησε την Μυριέλλα ότι βάζει λόγια στην Ναυσικά και την Ασημίνα.

«Είμαι σίγουρη ότι η Ασημίνα έκανε επίθεση γιατί η Μυριέλλα της έβαλε λόγια. Ξερω την Μυριέλλα. Εγώ με την Ναυσικά έχω μια διαμάχη από την αρχή του παιχνιδιού γιατί η Μυριέλλα γύρισε και της είπε ψέματα ότι εγώ είπα πράγματα για την Ναυσικα. Εγω, δεν εχω πει τιποτα για την Ναυσικά», είπε η Βρισηίδα.

Ωστόσο η Θωμαΐς έχει εντελώς αντίθετη άποψη καθώς ανέφερε ότι: «Δεν το πιστεύω αν και δεν γνωρίζω τη Μυριέλλα πολύ καλά. Τα κορίτσια γνωρίζουν την Μυριέλλα από την προηγούμενη καλύβα και μάλλον κάτι ξέρουν».

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε μια καινούργια κόντρα με επίκεντρο τη Σοφιάννα και την Ασημίνα. Οι πρώην κολλητές φίλες χωρίστηκαν σε δύο διαφορετικά στρατόπεδα και φαίνεται πως μια νέα διαμάχη θα δοκιμάσει τη σχέση τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κοπέλες ήταν αυτοκόλλητες όταν άνηκαν στους Μαχητές. Η Ασημίνα όμως μεταφέρθηκε στου κόκκινους κι έκτοτε άρχισαν να απομακρύνονται όπως ήταν και το αναμενόμενο.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης θέλει να γυρίσει ταινία με την Μυριέλλα Κουρεντή

Survivor spoiler (23/03): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού