MEDIA

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης θέλει να γυρίσει ταινία με την Μυριέλλα Κουρεντή

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης θέλει να γυρίσει ταινία με την Μυριέλλα Κουρεντή
«Θα γυρίσω ταινία… Χόλιγουντ θα το κάνω», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.
Glomex

Survivor: Στροφή στο Χόλιγουντ θα κάνει ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ο Γιώργος Κατσαούνης στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει στροφή στην καριέρα του, να γίνει ηθοποιός και να γυρίσει ταινία με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Την ιδέα έδωσε η Μυριέλλα Κουρεντή όταν του είπε: «Θέλω να δω τον Κατσαούνη να κρατάει το κινητό και να φέρνει βόλτα τον προτζέκτορα. Θέλω να ανοίξει την selfie κάμερα και να βλέπει τον εαυτό του στον προτζέκτορα και να λέει “α, παίζω στον κινηματογράφο”».

«Θα γυρίσω ταινία… Χόλιγουντ θα το κάνω», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης. Η Μυριέλλα Κουρεντή του έταξε να τον χρίσει πρωταγωνιστεί, με τον παίκτη του Survivor να απαντά: «Θα τη γυρίσουμε Μυριέλλα, γιατί όχι;».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο παίκτες στην αρχή τους παιχνιδιού είχαν έρθει αρκετά κοντά, οι παρεξηγήσεις και οι κόντρες όμως, δεν άργησαν να έρθουν, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που η σχέση τους είχε φτάσει στα άκρα. Οι δυο τους πλέον βρίσκονται στην ίδια ομάδα και φαίνεται να έχουν αφήσει πίσω τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Αποχωρεί ο Άρης Σοϊλέδης; Στα «πατώματα» η ψυχολογία του

Survivor spoiler (22/03): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor: Οι πρώην φίλες Σοφιάννα και Ασημίνα τώρα ξεσπούν και το Twitter τις δικάζει

Survivor spoiler (22/03): Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος αποχωρεί αύριο