MEDIA

Survivor spoiler: Αποχωρεί ο Άρης Σοϊλέδης; Στα «πατώματα» η ψυχολογία του

Survivor spoiler: Αποχωρεί ο Άρης Σοϊλέδης; -  Στα «πατώματα» η ψυχολογία του
Ο Σοϊλέδης είναι ένα ράκος ψυχολογικά έπειτα από τον διαχωρισμό των ομάδων.
Glomex

Survivor spoiler: Θα αποχωρήσει ο Άρης Σοϊλέδης; 

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έπειτα από τη δημιουργία των νέων ομάδων στο Survivor. Στις δύο παραλίες της Καραϊβικής που φιλοξενούνται οι ομάδες του παιχνιδιού έχουν δημιουργηθεί νέες κλίκες και κόντρες επηρεάζοντας ορισμένους παίκτες περισσότερο. Ένας από τους παίκτες, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας όσων έγιναν, είναι και ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού και ΑΕΚ μπήκε με μεγάλες βλέψεις στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο τα σχέδια του ανατράπηκαν. Οι αγωνιστικές του επιδόσεις είναι πολύ καλές σε αντίθεση με την ψυχολογική του κατάσταση.

Ο Σοϊλέδης είναι ένα ράκος ψυχολογικά, επισημαίνοντας από την αρχή κιόλας, ότι με τις αλλαγές και τη μετακόμισή του στην μπλε παραλία, έχασε όλους τους φίλους του, αντιδρώντας έντονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος είχε πει στην παραγωγή ότι θέλει να αποχωρήσει, παρά το γεγονός ότι πείστηκε να παραμείνει στο παιχνίδι, η ψυχολογική επίδραση των αλλαγών δεν έχει φύγει από πάνω του, με αποτέλεσμα η ανησυχία να παραμένει ως προς τις επόμενες κινήσεις του.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler (22/03): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor: Οι πρώην φίλες Σοφιάννα και Ασημίνα τώρα ξεσπούν και το Twitter τις δικάζει

Survivor spoiler (22/03): Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος αποχωρεί αύριο