MEDIA

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Με χαρακτήρισαν κλέφτρα και αυτό με στιγμάτισε, έχασα δουλειές»

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Με χαρακτήρισαν κλέφτρα και αυτό με στιγμάτισε, έχασα δουλειές»
instagram.com/katia_tarabanko_19

Η Κάτια Ταραμπάνκο, πρώτην παίκτρια του Survivor, μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή «Love It»

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Κάτια Ταραμπάνκο, ήταν καλεσμένη σήμερα Πέμπτη (24/3) στην εκπομπή "Love It" με την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για την κατηγορία της «κλέφτρας» που την στιγμάτισε, τα άτομα που γνώρισε μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά και το σύντροφό της.

Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε

«Όταν είδα τον Σπύρο Μαρτίκα να κατηγορεί δύο κοπέλες ότι είναι κλέφτρες, ήθελα πάρα πολύ να τοποθετηθώ, γιατί κι εμένα με είχαν χαρακτηρίσει έτσι. Το θέμα αυτό με στιγμάτισε και μου ακύρωσε μέχρι και δουλειές. Μποϊκοτάζ λέγεται αυτό. Έβλεπαν ότι κάτω από τις φωτογραφίες μου είχα τέτοια σχόλια, οπότε μετά δεν μου έδιναν δουλειές για το Instagram. Ήταν αρκετά τα σχόλια, οπότε ήθελα να πω στον Σπύρο να κατηγορήσει κάποιον και να τον πει έτσι, μόνο όταν είναι 100% σίγουρος», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Εγώ δεν είχα κλέψει το ρύζι, το είχα βρει. Μου το έβαλε η παραγωγή; Έτυχε να είναι εκεί; Δεν έχω ιδέα. Δεν το έκλεψα», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Έζησα ένα σκληρό ριάλιτι με πολύ έντονους χαρακτήρες

«Έζησα ένα σκληρό ριάλιτι με πολύ έντονους χαρακτήρες. Χαρακτήρες που αλλάζανε σε κλάσματα του δευτερολέπτου, μόλις έφευγε η κάμερα. Αλλά και άλλους χαρακτήρες, που έπρεπε να τους διαχειριστώ για να είναι καλή η ψυχολογία μου στο παιχνίδι. Υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν υπήρχε θέμα πείνας μετά από ένα σημείο. Ήταν καθαρά θέμα χαρακτήρων», δήλωσε.

Ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο το πόσο μου έλειπε ο σύντροφός μου

Τέλος, η Κάτια Ταραμπάνκο, αναφέρθηκε και στο νέο της σύντροφο τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, που της έστειλε και μήνυμα, όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

«Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα διαχειριζόμουν αλλιώς κάποια πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δύο ή τρεις σχέσεις μου δεν βγήκαν στη δημοσιότητα από εμένα, εγώ ήθελα να τις προστατεύσω. Διέρρευσαν από στενό φιλικό κύκλο, τον οποίο εγώ δεν είχα ποτέ. Ούτε ήξερα τους φίλους τους. Οπότε, αυτή τη φορά είπα ότι θα το προστατεύσω για να είμαι σίγουρη ότι πάει καλά. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Εκείνη τη στιγμή όμως, στο Survivor, ήθελα να το μοιραστώ με τον κόσμο το πόσο μου έλειπε ο σύντροφός μου», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Survivor - Ταραμπάνκο: Η σχέση της με τον Τάκη και τα «καρφιά» της για την Μυριέλλα και την Ναυσικά