MEDIA

X Factor- Ρόκκος: Ήρθες εδώ να εντυπωσιάσεις ποιους; Η 24χρονη που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

X Factor- Ρόκκος: Ήρθες εδώ να εντυπωσιάσεις ποιους; Η 24χρονη που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις
Η διαγωνιζόμενη είχε «φύλακα άγγελο» τον Χρήστο Μάστορα.
Glomex

X Factor: «Ήρθες εδώ να εντυπωσιάσεις ποιους;», είπε στην 24χρονη διαγωνιζόμενη o Στέλιος Ρόκκος.

Το βράδυ της Παρασκευής, η 24χρονη Σούζι εμφανίστηκε στον μουσικό διαγωνισμό του X-Factor για να αναδείξει το ταλέντο της στο τραγούδι και να εντυπωσιάσει τους κριτές. Η ίδια ερμήνευσε σε μία δική της διασκευή το γνωστό τραγούδι «Rap God» και προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στους κριτές.

Με την πρώτη επιλογή τραγουδιού της η Σούζι δεν θα περνούσε στο X Factor σύμφωνα με τους κριτές. Ο Χρήστος Μάστορας κάτι ξεχωριστό άκουσε στην φωνή της και της πρότεινε να δοκιμάσει να τραγουδήσει ένα άλλο κομμάτι, το κομμάτι που την πέρασε στην επόμενη φάση.

Η Σούζι αρχικά ερμήνευσε το «Rap God» του Eminem και το «Beautiful Liar» της Beyoncé και της Shakira, ενώ στη συνέχεια ερμήνευσε το «Tattooed Heart» της Ariana Grande.

«Με την προηγούμενη οντισιόν δεν πέρναγες και μ’ αυτήν θα περάσεις», της εξήγησε ο Χρήστος Μάστορας.

Η Σούζι ξανατραγούδησε και η εμφάνισή της άφησε άφωνη την τετράδα που της χάρισε τέσσερα «ναι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 24χρονη αεροσυνοδός, που έχει καταγωγή από την Αίγυπτο και είναι παντρεμένη με έναν Ιάπωνα που γνώρισε στο Μοναστηράκι, μίλησε αραβικά και κινέζικα όταν συστήθηκε στους κριτές.

Ο Στέλιος Ρόκκος τη «μάλωσε» λιγάκι πριν της δώσει τη θετική του απάντηση λέγοντας της με αυστηρό ύφος: «Αυτό που είπες πριν ότι αγχώνεσαι που δεν αγχώνεσαι σημαίνει ότι δεν φοβάσαι. Αν δεν είχες τραγουδήσει το άλλο κομμάτι δεν θα περνούσες γιατί ήρθες εδώ σήμερα να εντυπωσιάσεις ποιους;».

Εκείνη, πάντως, δέχτηκε τα σχόλια με την πιο καλή διάθεση: «Αν δεν είχα τη δική σας κριτική, δεν θα ήξερα πού ακριβώς πρέπει να παλέψω για να το φτιάξω», απάντησε στο σχόλιο του Στέλιου Ρόκκου.

«Αυτό που είδα δεν ξέρω αν είχε το Factor αλλά είχε λίγο από… X», ομολόγησε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Κουινέλης στην διαγωνιζόμενη.

Διαβάστε επίσης:

X Factor: «Όταν τραγουδάς ομορφαίνεις τα πάντα» – Η 19χρονη που εντυπωσίασε τους κριτές