ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Vice President των WaterWipes είναι Έλληνας και μας μιλάει για τα αγνότερα μωρομάντηλα στον κόσμο!

Ο Vice President των WaterWipes είναι Έλληνας και μας μιλάει για τα αγνότερα μωρομάντηλα στον κόσμο!

Την αγνότητα που αναζητούν οι γονείς στα προϊόντα που χρησιμοποιούν για τη φροντίδα των νεογέννητων μωρών τους, διασφαλίζουν τα μωρομάντηλα WaterWipes, που έχουν μόνο δύο συστατικά: 99,9% νερό και μια σταγόνα εκχύλισμα φρούτου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως προέκυψαν από μία προσωπική ανάγκη του ίδιου του δημιουργού τους, Edward McCloskey, όταν η νεογέννητη κορούλα του εμφάνισε εξάνθημα πάνας που χρειαζόταν ιδιαίτερη περιποίηση.

Ο Στέλιος Θεοδωρίδης, Commercial Vice President EMEA LATAM & ASIA, μίλησε στο CNN Greece για τη νέα βιοδιασπώμενη τεχνολογία χωρίς χημικά που ενσωματώνουν τα WaterWipes αλλά και για το πώς κατακτούν ολοένα και περισσότερους γονείς, που τα ανακαλύπτουν και τα εμπιστεύονται. «Η ανάλυση της αγοράς που έχουμε κάνει επιβεβαιώνει ότι οι γονείς αναζητούν προϊόντα αγνά, χωρίς επιβλαβείς ουσίες που προκαλούν αλλεργίες, που έχουν αποδειχθεί ότι βλάπτουν τους ίδιους, τα παιδιά τους αλλά και το περιβάλλον. Γι’ αυτό προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να χρησιμοποιήσουμε την μοναδική μας τεχνολογία και να δώσουμε περισσότερες λύσεις στους καταναλωτές που ήδη εμπιστεύονται τα WaterWipes», αναφέρει ο κ. Θεοδωρίδης.

Τα προϊόντα WaterWipes άλλωστε πλέον, είναι πλήρως βιοδιασπώμενα, ακολουθώντας τόσο τα αιτήματα των σύγχρονων καταναλωτών που ενδιαφέρονται για τη βιωσιμότητα, όσο και τις διεθνείς επιταγές για την προστασία του περιβάλλοντος.

«Είναι σημαντικό να προωθήσουμε την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών και στα WaterWipes δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Πράγματι, οι καταναλωτές υιοθετούν νέες βιώσιμες συνήθειες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους και αυτό είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο», τονίζει σχετικά ο κ. Θεοδωρίδης και προσθέτει: «Ήταν δέσμευση της εταιρίας μας να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι χρήστες των προϊόντων μας και ως ελάχιστο δείγμα κοινωνικής υπευθυνότητας, μετατρέψαμε ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων μας σε βιοδιασπώμενα».

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Στέλιου Θεοδωρίδη, Commercial Vice President EMEA και LATAM στο CNN Greece