MEDIA

Survivor: «Σκοτώθηκαν» ξανά οι «μπλε» - Ο καυτός χορός της Ευρυδίκης και το έπαθλο φαγητού

Survivor: «Σκοτώθηκαν» ξανά οι «μπλε» - Ο καυτός χορός της Ευρυδίκης και το έπαθλο φαγητού
Η πείνα αρχίζει να «θερίζει» τους Κόκκινους.
Glomex

 Survivor: Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στους κόκκινους που για ακόμη μια φορά έμειναν νηστικοί.

Στο χθεσινό επεισόδιο Survivor, λίγο μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από τον Άγιο Δομίνικο, είδαμε να επικρατεί ο «κακός χαμός» στις παραλίες των δύο ομάδων. Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού ήταν η Μπλε, δίνοντας στους Κόκκινους μεγάλη απογοήτευση που και πάλι θα μείνουν νηστικοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων, οι Κόκκινοι έχουν σημειώσει τέσσερις νίκες ενώ οι Μπλε επτά.

Για ακόμη μια φορά, στο Survivor του Σαββάτου, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι καυγάδες. Πρωταγωνιστές για ακόμη μια φορά ήταν ο Τάκης και ο Κωνσταντίνος. Από τη μία ο Τάκης βρίσκει παράλογο τον Κωνσταντίνο και από την άλλη, ο νέος παίκτης των Μπλε ξεκαθαρίζει πως ο Τάκης αποτελεί την πηγή όλων των προβλημάτων στην ομάδα.

Επιπλέον ο Τάκης είχε έναν άγριο καυγά και με την Ασημίνα.

Εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά του Τάκη είναι και ο Νίκος Γιάννης και ο Γιώργος Κατσαούνης.

Η Τζο Μαριδάκη αποφάσισε να δει από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα καθώς παρέμεινε στο παιχνίδι εφόσον αποχώρησε η Μυριέλλα.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ομολόγησε με χαμόγελο πως «μια μικρή terminator μόλις γεννήθηκε. Πιστεύω ότι τα παιδιά αρχίζουν να φοβούνται με εμένα. Έχω διώξει δυο άτομα! Βασικά δεν τα έχω διώξει, απλά το κοινό με κράτησε αλλά για πλάκα τώρα που το λέμε πιστεύω ότι όντως με φοβούνται».

Η παίκτρια σχολίασε και τη συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα: «Επειδή τον Σπύρο Μαρτίκα τον έχω γνωρίσει στην μπλε ομάδα όπου υπήρξα, όντως το είπε αλήθεια και όταν λέει κάτι τηρεί τον λόγο του. Εγώ είπα την αλήθεια πως, επειδή θέλω πάρα πολύ να παραμείνω στο Survivor, δέχομαι την πρόταση του. Έχω αρχίσει να νιώθω ότι δέχομαι ψυχολογικό πόλεμο από τα παιδιά της ομάδας μου. Νομίζουν ότι πουλάω την ομάδα με το να παραμείνω στο παιχνίδι επειδή δέχτηκα αυτή την πρόταση».

Η πείνα έχει αρχίσει να «θερίζει» την κόκκινη ομάδα η οποία σκέφτεται τρόπους για να εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του δυνατού παίκτη Άρη.

Μια διαφωνία είδαμε ανάμεσα στην Ευρυδίκη και την Βρισηίδα. Οι δύο παίκτριες είναι καταβεβλημένες. Η Βρισηίδα θεωρεί την ομάδα διαλυμένη κάτι το οποίο βρίσκει εντελώς αντίθετη την Ευρυδίκη.


Επιπροσθέτως, η Ευρυδίκη η οποία είναι ψυχολογικά πεσμένη, μετά την ήττα της στον στίβο μάχης εκνευρίζεται με τους συμπαίκτες της.

Η Ευρυδίκη και η Σοφιάννα έκλεψαν την παράσταση το Σαββατόβραδο και ανέβασαν το κέφι στα ύψη μετά την νίκη τους. Οι δύο συμπαίκτριες ανέβηκαν στο τραπέζι και χόρεψαν τσιφτετέλι.

Στο τέλος της βραδιάς οι δύο ομάδες βρέθηκαν στα παιχνίδια της Καραϊβικής όπου διασκέδασαν και γέλασαν. Η βραδιά έκλεισε με νίκη για τους μπλέ οι οποίοι απόλαυσαν ένα γεύμα με τυρόπιτες.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Σπύρος «δικαστής», Άρης και Ασημίνα πήγαν νοσοκομείο… και η Μυριέλλα είπε «αντίο» (vid)

Survivor: «Καρφιά» της Μυριέλλας για τον Άρη - «Ήθελε να με στείλει στην άλλη ομάδα»