MEDIA

GNTM 5: «Κλείδωσε» η μεγάλη αλλαγή – Το πρόσωπο «έκπληξη» και η μεγάλη επιστροφή

GNTM 5: «Κλείδωσε» η μεγάλη αλλαγή – Το πρόσωπο «έκπληξη» και η μεγάλη επιστροφή
Αλλάζει ξανά το σκηνικό στο ριάλιτι μοντέλων
Star TV

GNTM 5: Αλλάζει ξανά το σκηνικό στο ριάλιτι μοντέλων

Για άλλη μια σεζόν ετοιμάζονται στο Star για το νέο κύκλο του GNTM. Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε δει πως το ριάλιτι διαγωνίζονταν και άνδρες και γυναίκες. Μάλιστα στο GNTM 3 νικητής ήταν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ενώ πέρσι είδαμε την Κυβέλη Χατζηευστρατίου να κατακτά τον τίτλο.

Το σκηνικό στο νέο κύκλο του ριάλιτι αλλάζει και πάλι. Αρχικά στον διαγωνισμό θα συμμετάσχουν μετά από δύο χρόνια μόνο γυναίκες.

Ας πάμε τώρα στις αλλαγές που αφορούν την κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η Βίκυ Καγιά είναι με το… ενάμισι πόδι στην επιστροφή της. Το κανάλι της Κηφισιάς επιθυμεί πολύ το μοντέλο να βρεθεί ξανά στην καρέκλα της επιτροπής, κάτι που θέλει και η ίδια και βρίσκονται μια ανάσα από το να κλείσει το «deal».

Υπάρχει όμως ακόμα ένα πρόσωπο που ποντάρει πολύ το Star. Αυτός είναι ο Γιώργος Καράβας. Στον τελευταίο κύκλο, είδαμε το μοντέλο να σε ρόλο coach με περισσότερα λεπτά προβολής, ενώ ήταν και εκείνος που παρουσίασε τον τελικό, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, τόσο στο κοινό, όσο και στους ιθύνοντες του καναλιού. Έτσι στο GNTM 5, ο Γιώργος Καράβας θα έχει διπλό ρόλο, καθώς πέρα από εκείνον του coach, θα βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή!

Αυτό σημαίνει πως θεωρητικά τρεις από τις τέσσερις καρέκλες είναι πιασμένες, καθώς στην τρίτη -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα βρίσκεται ο Άγγελος Μπράτης. Από εκεί και πέρα η τελευταία θα «παιχτεί» ανάμεσα σε Σκουλό και Ζενεβιέβ. Ακόμα δεν υπάρχει από κανέναν για το αν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο. Βέβαια υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Είτε να προστεθεί ακόμα μία καρέκλα, είτε να βρεθεί η Ζενεβιέβ στην επιτροπή και να δούμε τον Σκουλό ως guest φωτογράφο και είτε η art director να αποτελέσει παρελθόν. Αυτό θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα.