MEDIA

Survivor spoiler: «Μαλλιά-κουβάρια» στο νησί - «Κλαίω σαν μικρό παιδί», «θα έδινα και το βρακί μου»

Survivor spoiler: «Μαλλιά-κουβάρια» στο νησί - «Κλαίω σαν μικρό παιδί», «θα έδινα και το βρακί μου»
Survivor spoiler: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποτελεί την αρχή και το τέλος της έντασης στο νησί
Glomex

Survivor spoiler: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποτελεί την αρχή και το τέλος της έντασης στο νησί

Σε «κόκκινο πανί» για τους Μπλε του Survivor έχει εξελιχθεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα με τα νεύρα να είναι τεντωμένα στον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων.

«Ό, τι και να πω, και καλημέρα να πω τους ενοχλεί το κ» ακούγεται να εκφράζει το παράπονό του ο Εμμανουήλ με τον Τάκη Καραγκούνια στον αντίποδα να λέει εμφανώς ταραγμένος «κλαίω σαν μικρό παιδί από τα νευρά μου γιατί με πνίγει το δίκιο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

«Αυτοί έχουν έρθει για να γίνουν γνωστοί wannabe παίχτες ριάλιτι» συνεχίζει τα καρφιά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ την ώρα που στην καλύβα του στέλνουν μήνυμα «θέλουμε όλοι να φύγεις» και τον ίδιο να χειροκροτεί ειρωνικά.

«Αν η αλήθεια πονάει, εγώ θα συνεχίσω να λέω για να τους χτυπάω εκεί που πονάνε» είναι η τελευταία λέξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού όπου και εκεί παραμένει το πρώτο θέμα συζήτησης.

Ο Τάκης Καραγκούνιας ακούγεται να τον κατηγορεί ότι βρίζει τους συμπαίχτες του και τις οικογένειές τους «και έχω μάρτυρες όλη την ομάδα».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, πάντως, αναμένεται να υποστηρίξει στο συμβούλιο ότι «αν μου μιλούσαν έτσι όπως μιλάνε στο συμβούλιο θα σηκωνόμουν και θα έδινα το βρακί μου. Μιλάνε με αγριάδα και με υποβιβάζουν».

Survivor: Δέχομαι bullying λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Εντάσεις σημειώθηκαν στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor και συγκεκριμένα στην παραλία των μπλε καθώς η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, έπειτα από τις απανωτές εκρήξεις Τάλας, Τάκης και Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Οι κόκκινοι στο επεισοδιο του Σαββάτου κατάφεραν και «άρπαξαν» την νίκη μέσα από τα χέρια των μπλε στέλνοντας νηστική την αντίπαλη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν ο παίκτης που βγήκε στον... τάκο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε την ομάδα των μπλε να έχει μείνει χωρίς φαγητό για τέσσερις ημέρες. «Με πόνεσε το στομάχι μου από την πείνα», ακούγεται να λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Στην παραλία των κόκκινων δεν ισχύει το ίδιο καθώς οι παίκτες έπειτα από ένα σερί νικών είναι χορτασμένοι και ευδιάθετοι.

Η Ναυσικά πριν τον αγώνα της ασυλίας φαίνεται αρκετά ανανεωμένη και χορτασμένη. «Έχω πάρα πολύ όρεξη και ενέργεια», είπε.

Πώς θα ψηφίσουν οι Κόκκινοι σε περίπτωση ήττας;

Στην συνέχεια του επεισοδίου είδαμε την ομάδα των μπλέ να σχολιάζει τις κινήσεις των κόκκινων αλλά και πώς θα ψηφίσουν οι Κόκκινοι σε περίπτωση ήττας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε ότι: «Οι μπλέ θα έρθουν σε ένα αδιέξοδο γιατί θα καλεστούν να ψηφίσουν τους καινούργιους παίκτες οι οποίοι έχουν αρχίσει και φέρνουν αρκετούς πόντους στην ομάδα τους».

«Οι κόκκινοι δεν ψηφίζουν αγωνιστικά και το έχουν αποδείξει πολλές φορές. Δεν τους ενδιαφέρει όσες νίκες και να φέρεις. Αν χάσουν ασυλία θα βγάλουν τους καινούριους. Οι κόκκινοι ψηφίζουν βάση συμβίωσης», υπογράμμισε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, λίγο πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, επεφύλασσε μια σπουδαία ανακοίνωση! Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δύο ομάδων πως οι δύο επερχόμενες ομαδικές ασυλίες, αυτή που θα οριστεί δοκιμασία και αυτή που θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο, θα είναι οι τελευταίες ασυλίες πριν το πάρτι της ένωσης.

«Έρχονται λοιπόν οι δύο αγώνες ασυλίας που έχουν τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα μέχρι στιγμής στο παιχνίδι που λέγεται Survivor… και αυτό γιατί μιλάμε για τους δύο αγώνες ασυλίας πριν από το πάρτι της ένωσης», είπε.

και συμπλήρωσε: «Tι σημαίνει ακριβώς αυτό; Ότι ο παίκτης η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς δεν θα έχει τη χαρά να λάβει μέρος σε αυτό το πάρτι! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πέρα από την ομαδική προσπάθεια πρέπει να υπάρξει και έξτρα ατομική προσπάθεια για να διεκδικήσετε την παρουσία σας σε αυτό το πραγματικά υπέροχο πάρτι που έρχεται».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα είδαμε τον Τάκη να νιώθει μια αδιαθεσία.

Παρά το γεγονός ότι στο χθεσινό επεισόδιο οι μπλέ έχασαν, ο Κωνσταντίνος Εμανουήλ δεν φαίνεται να επηρεάστηκε ιδιαίτερα καθώς το πρώτο του σχόλιο μετά την ήττα ήταν «Θέλω να κάνω σοκολατένιο μαύρισμα για το καλοκαίρι».

Ο Τάκης εξερράγη με την συμπεριφορά του Εμμανουήλ στην παραλία. Συγκεκριμένα είπε: «Είσαι μυθομανής και ψεύτης. Είναι ότι χειρότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια στο survivor. Ήμαρτον, μόνο ο Θεός θα με κρίνει, κανένας άλλος».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο συμβούλιο του νησιού είπε ότι «δέχεται μπούλινγκ και ρατσιστικά σχόλια» ενώ τόνισε ότι τον «ξέρει όλη η Ελλάδα».

Συγκεκριμένα υποστήριξε τη θέση, και έβγαλε εκτός εαυτού την ομάδα του όταν δήλωσε: «Τόση ώρα ακούω δυο ανθρώπους σε παραλήρημα. Στην καλύβα ξεκίνησαν οι προσβολές. Από την ημέρα που έχω έρθει δέχομαι bullying, ρατσιστικά σχόλια απέναντί μου, αγένεια. Γιατί δεν δέχονται αυτά που λέω; Εκτός από τις δυο πρώτες ώρες που ήρθα, που όλα ήταν καλά, μετά άρχισαν να απομονώνονται. Στο πρώτο μου ραν ο Τάκης μου φώναζε, με έκανε να νιώσω πολύ άβολα. Δεύτερον ξέρανε ποιος είμαι έξω στα social έχω κοινό. Το ίδιο κάνουν παντού. Μετά με παρομοίασαν με τον Βαλάντη, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τόνισε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας δεν είναι πρότυπο πατέρα. Το σχόλιο του παίκτη συζητήθηκε έντονα από τους υπόλοιπους παίκτες.

Στο σχόλιο του αυτό απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας λέγοντας: «Εμείς δεν σε γνωρίζαμε, έχουμε μια ομάδα από διάσημους και δεν σε γνώριζε κάποιος. Συγχώρεσε με. Αν ήσουν τόσο επιφανής προσωπικότητα όσο παρουσιάζεσαι και συστήνεσαι θα είχες ήθος. Ανεχόμαστε τα ψέματα σου».

Η Ναυσικά απευθυνόμενη στον Εμμανουήλ είπε: «Βάζεις το εγώ σου πάρα πολύ ψηλά. Δεν μου έχεις αναφέρει ένα περιστατικό μπούλινγκ που να έχει επιβεβαιώσει ένα άτομο».

Στην συνέχεια του συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Τάκη να αλλάξει θέση για να μην τσακώνεται με τον Εμμανουήλ.

Τέλος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όταν βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση είπε: «Ελπίζω το κοινό να βλέπει πόσο τίμιος και δίκαιος άνθρωπος είμαι».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο… προτεινόμενος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για ρατσισμό και ξεσήκωσε όλο το νησί

Survivor: Οι γυναίκες αναμετρήθηκαν - Ποια ομάδα πήρε το μισό τοτέμ ασυλίας;

Survivor: Οι παίκτες «τρελάθηκαν» με την ανακοίνωση του Λιανού

Survivor Spoiler 10/4: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού