MEDIA

Survivor: Ο… προτεινόμενος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για ρατσισμό και ξεσήκωσε όλο το νησί

Survivor
Εκρηκτική η κατάσταση στο Survivor
ΣΚΑΪ

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα ακόμα συμβούλιο ψηφοφορίας παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του Survivor.

H κατάσταση στην ομάδα των μπλε είναι εκτός ελέγχου.

Οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Survivor είναι πλέον οριακές. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασαν κατά του make up artist και ειπώθηκαν βαριές κουβέντες.

«Δύο αγώνες πριν την ένωση»

«Έρχονται οι δύο αγώνες ασυλίας που έχουν τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα μέχρι στιγμής στο Survivor. Μιλάμε για τους δύο αγώνες ασυλίας πριν από το πάρτι της Ένωσης». Αυτό ανακοίνωσε αρχικά ο Γιώργος Λιανός προϊδεάζοντας τους πάντες για το επερχόμενο πάρτι.

Νικήτρια η κόκκινη ομάδα

Στο αγώνισμα ασυλίας, νικήτρια αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα, με αποτέλεσμα οι ομάδα των μπλε να ψηφίσει αργότερα κάποιο παίκτη για αποχώρηση.

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, νικήτρια αναδείχθηκε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Όλοι εναντίον Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα εκρηκτικό συμβούλιο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρουσιάζει τον εαυτό του ως «Μεσσία», ενώ τον έβαλε στην ίδια κατηγορία με τον Βαλάντη.

«Δεν σέβεται τίποτα, από εδώ και πέρα για εμάς δεν υπάρχει. Ο Κωνσταντίνος έχει μπερδευτεί, δεν ξέρει που έχει έρθει. Είναι κατά φαντασίαν ασθενής. Ο άνθρωπος αυτός είναι ασεβής, αγενής» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστήριξε τη θέση, και έβγαλε εκτός εαυτού την ομάδα του όταν δήλωσε: «Τόση ώρα ακούω δυο ανθρώπους σε παραλήρημα. Στην καλύβα ξεκίνησαν οι προσβολές. Από την ημέρα που έχω έρθει δέχομαι bullying, ρατσιστικά σχόλια απέναντί μου, αγένεια. Γιατί δεν δέχονται αυτά που λέω; Εκτός από τις δυο πρώτες ώρες που ήρθα, που όλα ήταν καλά, μετά άρχισαν να απομονώνονται. Στο πρώτο μου ραν ο Τάκης μου φώναζε, με έκανε να νιώσω πολύ άβολα. Δεύτερον ξέρανε ποιος είμαι έξω στα social έχω κοινό. Το ίδιο κάνουν παντού. Μετά με παρομοίασαν με τον Βαλάντη, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τόνισε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας δεν είναι πρότυπο πατέρα. Το σχόλιο του παίκτη συζητήθηκε έντονα από τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο.. απηυδισμένος Γιώργος Λιανός έβαλε τάξη στο χάος των μπλε, ζητώντας από τον Τάκη Καραγκούνια να αλλάξει θέση με τον Γιώργο Τάλα ώστε να μην τσακώνεται άλλο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Το αποτέλεσμα της κάλπης, έβγαλε ομόφωνα προτεινόμενο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση γι' αυτήν την εβδομάδα.

«Νιώθω αδιάφορα για το αποτέλεσμα. Πλήττω, βαριέμαι» είπε ο παίκτης των μπλε.