MEDIA

Survivor - Μαρτίκας: «Ναυσικά παίξε δίκαια, αν ψηφίσεις την Τζο θα με βρεις αντιμέτωπο»

Survivor - Μαρτίκας: «Ναυσικά παίξε δίκαια, αν ψηφίσεις την Τζο θα με βρεις αντιμέτωπο»
Χείμαρρος εμφανίστηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.
Glomex

Επεισοδιακό αναμένεται το αποψινό Survivor.

Γεμάτο εντάσεις, καβγάδες και έντονες στιγμές αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε με την ομάδα των μπλέ να σχολιάζει την στάση της Ναυσικάς και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε: «Η Ναυσικά είναι σίγουρα καλή παίκτρια για να παίζει στρατηγικά. Έδωσε τον Κατσαούνη για να προστατεύσει τον εαυτό της. Μόνο τον εαυτό της νοιάζεται. Αν δεν το έκανε αυτό θα έπρεπε να βγάλει τον αμέσως επόμενο παίκτη που ήταν ο Απόστολος. Δεν ήθελε να έρθει σε δύσκολη θέση να ψηφίσει τον Απόστολο που είναι φίλος της».

Χείμαρρος εμφανίστηκε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είπε: «Απόστολε θα πρέπει να πεις στην Ναυσικά να σε ψηφίσει. Ναυσικά μου, παίξε δίκαια και άσε το παρεάκι είναι η τελική ευθεία. Δεν θα μείνουμε για πάντα εδώ. Αν προτείνεις τον Απόστολο θα σου βγάλω το καπέλο. Αν όμως ψηφίσεις την Τζο θα με βρεις αντιμέτωπο».

Σχετικά με τον Κατσαούνη που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος είπε: «Από την κάλπη βγήκε ο Κατσαούνης. Ήταν δίκαιη η ψήφος της ομάδας. Η Ασημίνα μίλησε πολύ σωστά, δικαίως βγήκε ο Κατσαούνης. Αυτό που δεν θα είναι δίκαιο είναι το πως θα χρησιμοποιηθεί η ατομική ασυλία».

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler (18/4): Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Στον «τάκο» όλα τα φαβορί