MEDIA

MasterChef: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τα «μαγειρέματα» του Παναγιώτη

MasterChef: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τα «μαγειρέματα» του Παναγιώτη
MasterChef: Το Τεστ Δημιουργικότητας αποδείχθηκε δύσκολο εμπόδιο για ορισμένους
instagram

MasterChef: Το Τεστ Δημιουργικότητας αποδείχθηκε δύσκολο εμπόδιο για ορισμένους

Με Τεστ Δημιουργικότητας συνεχίστηκε το MasterChef το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας με τέσσερις μάγειρες να μην τα καταφέρνουν τόσο καλά και να βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο Tεστ Δημιουργικότητας στο οποίο οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειέψουν σε συνεργασία με κάποιον συμπαίκτη τους μετά τις επιλογές του νικητή του Mystery Box, Παναγιώτη. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φτιάξουν δυο πιάτα της Ιταλικής κουζίνας και να συνεργαστούν αρμονικά, αφού η «μοίρα» τους στο MasterChef θα ήταν κοινή και τα πιθανά λάθη του ενός θα επηρέαζαν και τον άλλο.

Στη διαδικασία δεν συμμετείχε – εκτός του Παναγιώτη που έκανε τα «μαγειρέματα» - και ο Χριστόφορος τον οποίο επέλεξε ο Παναγιώτης ως τον δεύτερο μάγειρα που θα παρακολουθούσε μαζί του από τον εξώστη τη δοκιμασία.

Τα 5 ζευγάρια που μαγείρεψαν ήταν τα εξής:
Δημήτρης (Μπόμπαινας) – Νικήτας
Γιάννος – Ελισάβετ
Νίκος – Μάριος
Νίκος Μπ. – Ελπίδα
Βασίλης – Καλλιόπη

Τελικά το Τεστ Δημιουργικότητας κέρδισαν Ελίσαβετ και Γιάννος οι οποίοι βρέθηκαν χαρούμενοι και ασφαλείς στον εξώστη.

Στον εξώστη βρέθηκαν ασφαλείς και ο Νίκος με την Ελπίδα ενώ ο Δημήτρης με τον Νικήτα ήταν το δεύτερο ζευγάρι που ανέβηκε στον εξώστη.

Πρώτο ζευγάρι προς αποχώρηση αναδείχθηκε αυτό του Νίκου Π. με τον Μάριο που αντιμετώπισαν την υποψηφιότητά τους με χιούμορ, ενώ δεύτερο υποψήφιο ζευγάρι ήταν αυτός της Καλλιόπης με τον Βασίλη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνει ότι σύντομα οι μάγειρες θα διεκδικήσουν εκ νέου την κάρτα ασυλίας.