MEDIA

Survivor: Πυρά από τους παίκτες για τον Άρη: «Τόσο καιρό κρυβόταν πολύ καλά, εκτέθηκε»

Survivor: Πυρά από τους παίκτες για τον Άρη: «Τόσο καιρό κρύβονταν πολύ καλά, εκτέθηκε»
Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στην παραλία του Survivor 2022.
Glomex

Survivor: Ένας απίστευτος καυγάς ξέσπασε στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

  

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στην παραλία του Survivor. Μετά τις εντάσεις που είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, ενώ ο Γιώργος Λιανός τους απέβαλε από το συμβούλιο του νησιού, οι εντάσεις και ο εκνευρισμός συνεχίζονται.

Μετά την έντονη λογομαχία και οι δύο ομάδες εξαπολύουν πυρά για τον Άρη.

«Ο χαρακτήρας που έδειξε χθες ο Άρης ισχύει και είναι ο χαρακτήρας που έχει τόσο καιρό εδώ. Δεν είχαμε βρει μια αφορμή γιατί τόσο καιρό κρύβονταν πολύ καλά. Πάλι εκτίθεται με την συμπεριφορά του απέναντι στον Τάκη. Ο Άρης είπε σε μένα “παίρνω την πλειοψηφία με το μέρος μου για να είμαι καλυμμένος”. Δεν το είδα Άρη μου, εκτέθηκες και βγήκες και υποψήφιος», είπε η Ασημίνα.

«Ο Άρης δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι, τον ζούμε καθημερινά, γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του. Θεωρώ ότι χθες έβγαλε τον πραγματικό του εαυτό και αυτό που πραγματικά είναι», είπε η Τζο Μαριδάκη.

«Ο Άρης βγάζει τον πραγματικό του εαυτό, αυτό που πραγματικά είναι. Έλεγε πράγματα για τον Τάκη που δεν είχαν ειπωθεί έτσι. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα. Δεν γίνεται 14 άτομα να έχουν πρόβλημα με τον Άρη», τόνισε η Σταυρούλα Χρυσαείδη.

«Ο Άρης θέλει να ψηφίσει εμένα για να μην φύγει η Σοφιάννα. Ακούει όποια γυναίκα είναι δίπλα του και του πιπιλάει το μυαλό. Δεν θα γλείψω κανένα άντρα, δεν με ενδιαφέρει, δεν τον κοιτάω καν», ανέφερε η Βρισηίδα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Άρης και Τάκης ζήτησαν δημόσια συγγνώμη για τον άγριο τσακωμό

Survivor: Στο νοσοκομείο η Ασημίνα έπειτα από σοβαρό τραυματισμό

Survivor: Δεν έχει ξαναγίνει! Τεράστιος τσακωμός Άρη και Τάκη - Τους έδιωξε ο Λιανός (video)

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την στάση του Ρουβά μετά τον τσακωμό Άρη - Τάκη