MEDIA

Survivor: Η αποχώρηση της Τζο, το ξέσπασμα της Σοφιάννας και η συγγνώμη Σοϊλέδη-Καραγκούνια

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί
Survivor: Η αποχώρηση της Τζο, το ξέσπασμα της Σοφιάννας και η συγγνώμη Σοϊλέδη-Καραγκούνια
Glomex

Survivor: Μία ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης οι τηλεθεατές του Survivor

Το κλίμα στο νησί είναι τεταμένο, μια ημέρα μετά τα όσα απίστευτα σημειώθηκαν μεταξύ Άρη και Τάκη στο προηγούμενο συμβούλιο ψηφοφορίας.

Λίγες ώρες μετά τον ομηρικό τσακωμό τους στο συμβούλιο του νησιού, Τάκης Καραγκούνιας και Άρης Σοϊλέδης βρέθηκαν ξανά μαζί και αμφότεροι ζήτησαν συγγνώμη από όλους για τη συμπεριφορά τους.

Ειδικότερα, ο Άρης Σοϊλέδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω συγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο».

«Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και γω στον εayτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα», συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor της Τρίτης.

Στο χθεσινό συμβούλιο αποχώρησης, το τηλεοπτικό κοινό είδε νέους καυγάδες. Σοφιάννα και Τάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους, ενώ ένταση επικράτησε και ανάμεσα στη Ναυσικά με τον Σπύρο, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να κατηγορεί τη Ναυσικά ότι λέει ψέματα.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Τζο Μαριδάκη ήταν η παίκτρια που πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor. Η 19χρονη φοιτήτρια συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο κράτησε στο παιχνίδι τους Γιώργο Κατσαούνη και Άρη Σοϊλέδη, αλλά και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, Σοϊλέδης, Σοφιάννα, Μαίη και Ταλάντσεφ αγκαλιάστηκαν, ενώ στον αντίποδα η Σταυρούλα και η Ασημίνα δάκρυσαν για την αποχώρηση της συμπαίκτριάς τους.

«Χάρηκα που το έζησα όλο αυτό, το ήθελα πάρα πολύ. Θα επιστρέψω στη φοιτητική μου ζωή, ευχαριστώ όσους γνώρισα εδώ και μου στάθηκαν», τόνισε λίγο πριν αποχωρήσει η Τζο από το παιχνίδι.

Survivor: Πυρ και μανία η Σοφιάνα με τον Τάκη – «Ρε υποκριτή άνθρωπε»

Σε μια νέα, έντονη αψιμαχία ήρθαν στο Survivor της Τρίτης η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Τάκης Καραγκούνιας στην καλύβα με αφορμή όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της ξεσπώντας με λόγο αιχμηρό προς τον μισθοφόρο.

«Τάκη, εγώ σε εκτιμούσα και ξέρεις πολύ καλά τι έκανες! Εμένα μη μου λες ναι, ναι, ναι… Μπορείς να μιλήσεις σαν μεγάλος άνθρωπος ή δεν μπορείς; Ρε γ…α την ψήφο! Δεν με νοιάζει η ψήφος! Για τον χαρακτήρα σου μιλάω! Θες να σου πω τις κατάρες που έριχνες στον Κωνσταντίνο; Δεν ανέχεσαι την παρέα μας γιατί την ζηλεύεις! Γιατί δεν μπορείς να ανήκεις σε μια παρέα. Είσαι ακατάλληλος! Είσαι ακατάλληλος! Είσαι 50 χρονών και δεν κάνεις».

«Ποιος σε βρίζει, ρε; Ποιος σε βρίζει; Ο Άρης, που τον λες όλη την ημέρα αλ…η; Όλη την ημέρα τον λες αλ…η χωρίς ντροπή» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Αυτά όλα τα κάνεις γιατί έχεις αποκτήσει έπαρση από το κολλητάρι σου, τον Σοϊλέδη! Που έχει την μύτη εδώ πάνω, έχει καβαλήσει ένα καλάμι από δω μέχρι το διάστημα και νομίζει ότι κάτι κάνει! Για μαζευτείτε λίγο γιατί δεν βγήκατε τυχαία στον τάκο αυτή την φορά» πρόσθεσε αιχμηρά, με την σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ήταν έξω από κάθε ίντριγκα και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι