MEDIA

Έλλη Κοκκίνου: Έβαλε τη μουσική της «σφραγίδα» στο φετινό Πάσχα - Το ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα

Έλλη Κοκκίνου: Έβαλε τη μουσική της «σφραγίδα» στο φετινό Πάσχα - Το ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα
Λίγο μετά την Ανάσταση, η Έλλη Κοκκίνου μας έκανε παρέα σ’ ένα πασχαλινό γλέντι γεμάτο μουσική, τραγούδια και πολλές ευχές.
Glomex

Λίγο μετά την Ανάσταση η Έλλη Κοκκίνου ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε στους τηλεθεατές ένα εξαιρετικό πασχαλινό μουσικό πρόγραμμα.

Λίγο μετά τις 00:00, έπειτα από την ιερή στιγμή της Αναστάσεως η Έλλη Κοκκίνου ανέβηκε στη σκηνή του «MEGA» υποσχόμενη στους τηλεθεατές μια αξέχαστη βραδιά.
Η ερμηνεύτρια ξεκινάει το εορταστικό πρόγραμμα του Μεγάλου Σαββάτου στο MEGA με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Ανανεωμένη και με μοναδικό κέφι, ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της ενώ υποδέχτηκε στη σκηνή εκλεκτούς καλεσμένους. Δίπλα της θα βρέθηκαν η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Γιάννης Αρβανιτίδης για μία μουσική συνάντηση με ντουέτα από διαφορετικά είδη μουσικής.

Η γνωστή τραγουδίστρια υποδέχτηκε το κοινό της με το τραγούδι «Κοσμοθεωρία» από το 2003 και τον αξέχαστο δίσκο της Κοκκίνου «Στο κόκκινο». Το τραγούδι, όπως και αρκετά άλλα του δίσκου, αγαπήθηκε πολύ από τους θαυμαστές ενώ εκείνη δεν παραλείπει να το λέει σε κάθε της πρόγραμμα.

Ξεσηκώνει το κοινό με το νέο τραγούδι της

Υπενθυμίζεται ότι η Έλλη Κοκκίνου πριν λίγες μέρες εγκαινίασε τη συνεργασία της με την Panik Records μέσα από ένα δυνατό και ιδιαίτερο single, με τίτλο «Μου ‘χει Στοιχίσει». Το τραγούδι δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το χθεσινό πρόγραμμα.

Η ερωτική μπαλάντα είναι μια γυναικεία υπόθεση γραμμένη από την Ελεάννα Αζούκη, η οποία υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους.

«Ένα ευαίσθητο, αισθαντικό τραγούδι που το αγάπησα από το πρώτο άκουσμα και εύχομαι το ίδιο να συμβεί και με εσάς! Να σας αγγίξει, να το αγαπήσετε και να το μοιραστείτε!», ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου για το νέο της single.

Το γλέντι «ανάβει» με την Κονιτοπούλου και τον Βελισσάρη

Το κέφι δεν είχε τελειωμό! Κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς η Έλλη Κοκκίνου κάλεσε στη σκηνή του MEGA την Στέλλα Κονιτοπούλου και το γλέντι άναψε για τα καλά. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια της νησιωτικής μουσικής τραγουδάει μερικά από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια και το κοινό ξεσηκώνεται.

«Ικαριώτικος» από την Στέλλα Κονιτοπούλου και η ίδια μαζί με την Έλλη Κοκκίνου οργώνουν την σκηνή με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Η Έλλη Κοκκίνου, αφού κάλεσε στην σκηνή τον Γιώργο Βελισσάρη, ερμήνευσαν το παραδοσιακό «Σάλα Σάλα». Οι δυο τους παρέσυραν το κοινό με την ερμηνεία τους.

Κοκκίνου και Φέρρης τραγουδούν παρέα

Οι επιτυχίες στο χθεσινό «Σπίτι με το MEGA» δεν είχαν τελειωμό. Στην σκηνή μαζί με την Έλλη Κοκκίνου ανέβηκε ο Θοδωρής Φέρρης και τραγούδησαν μαζί το «Θέλω τόσα να σου πω», που η τραγουδίστρια έχει ερμηνεύσει σε ντουέτο με τον Νίνο.

Το τραγούδι είναι από το άλμπουμ «Στο κόκκινο», σε στίχους Ναταλίας Γερμανού και μουσική Φοίβου. Κυκλοφόρησε το 2003.

Διαβάστε επίσης:

Ελλη Κόκκινου - Λούκας Γιώρκας : 10 sold out Σαββατοκύριακα στην Κύπρο