MEDIA

Λένα Παπαληγούρα: Δεν επέτρεψα να πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου

Λένα Παπαληγούρα: Δεν επέτρεψα να πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου
Η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική αλλά και για τον πατέρα της

Η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική αλλά και για τον πατέρα της

Για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, τη στήριξη της οικογένειάς της και τον ρόλο που έπαιξε το επίθετό της στην καριέρα της μίλησε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» του ΑΝΤ1.

«Οι γονείς μου ήξεραν ότι με ενδιαφέρει η υποκριτική από τότε που πήγαινα στο σχολείο. Ήμουν καλή μαθήτρια, δεν ήταν τυχαία επιλογή το θέατρο» είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα προσθέτοντας ότι «αυτό που έμαθα μέσα από τη δουλειά του πατέρα μου, που το βλέπω και στη δική μου είναι πως μια στιγμή είσαι πάνω και μία κάτω».

Η ίδια σημείωσε, επίσης, ότι «έχω υπαρξιακή σχέση με τη δουλειά μου. Είχα πολλές προτάσεις να ασχοληθώ με την πολιτική» συμπληρώνοντας, ωστόσο, ότι «έχω έμφυτη ανασφάλεια και φόβο έκθεσης, όταν είναι να βγω στη σκηνή, νιώθω ένα βάσανο, δεν μου είναι εύκολο».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τη Λένα Παπαληγούρα αν το επίθετό της έπαιξε ρόλο στις δουλειές της ή αν αντιμετώπισε την κουλτούρα του «ο μπαμπάς της θα έβαλε κάποιο μέσο» με την ηθοποιό να απαντά ότι «δεν το επέτρεψα και φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά, γιατί δεν το έκανε. Ήξερα ότι ο πατέρας μου δεν βοήθησε πουθενά, δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Οπότε ξεκινούσα με τρομερή διάθεση ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Είχα πολλή διάθεση να αποδείξω, ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου».

«Σίγουρα φαντάζομαι ότι όταν βλέπεις 1000 βιογραφικά και βλέπεις αυτό το επίθετο, μπορεί να πεις “α είναι η κόρη αυτουνού, ας τη δούμε”. Κάποιος μπορεί να με κάλεσε για οντισιόν επειδή με λένε έτσι. Μπορεί, λοιπόν, κάποιος να είδε το όνομά μου στο βιογραφικό και να με κάλεσε σε μια οντισιόν από περιέργεια, το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι από εκεί και πέρα» κατέληξε η Λένα Παπαληγούρα.