MEDIA

Survivor spoiler: Ονόματα που δεν περίμενε κανείς - Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor spoiler: Ονόματα που δεν περίμενε κανείς - Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση
Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor.

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση 

Μεγάλη βραδιά η αποψινή για τους τηλεθεατές του Survivor αφού μετά τη νίκη των Μπλε στο συμβούλιο του νησιού θα αναδειχθούν 4 υποψήφιοι.

Ως εκ τούτου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να στείλει πίσω στην Ελλάδα, ένα από τα φαβορί που θα μπορούσε να βρεθεί στον τελικό του Ιουνίου και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Σύμφωνα με το dokari η Ασημίνα είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση και αν όλα πάνε καλά δεν πρόκειται να είναι αυτή που θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη.

Άρα, η αποχώρηση θα κριθεί μεταξύ των τριών άλλων υποψηφίων που θα αναδειχτούν απόψε. Αυτοί θα είναι: ο Απόστολος Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Άρης Σοϊλέδης.

Έδιωξαν τον Κατσαούνη και το Twitter οργίζεται

Η οριστική απομάκρυνση – η πρώτη στα χρόνια που μεταδίδεται το ελληνικό Survivor – του Γιώργου Κατσαούνη από τον Άγιο Δομίνικο μετά την επίθεσή του στον Τάκη Καραγκούνια ξεχώρισε από τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η «κόκκινη κάρτα» στον Κατσαούνη, πάντως, δεν έγινε δεκτή χωρίς κριτική από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι κατηγορούν την παραγωγή του Survivor για «δύο μέτρα και δύο σταθμά» ως προς τη στάση της.

Συγκεκριμένα τα πυρά των χρηστών των social media συγκεντρώνει ο Άρης Σοϊλέδης καθώς τόσο για μια παρόμοια κίνηση που έγινε μπροστά στις κάμερες και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού όσο και για την παραβίαση των κανόνων επειδή επικοινώνησε με τον έξω κόσμο, δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Πολλοί, δε, στρέφουν τα βέλη τους και κατά του Τάκη Καραγκούνια υποστηρίζοντας ότι είναι μια «οριακή» προσωπικότητα η οποία μπήκε στο Survivor φέρνοντας στα όριά τους συμπαίχτες και αντιπάλους.