MEDIA

Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας - O παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη

Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας - O παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη
Στιγμιότυπο από το Survivor 2022.
INSTAGRAM @SURVIVORGREECE

Survivor spoiler: Στον απόηχο του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, θα διεξαχθεί απόψε το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας - «Κλείδωσε» η αποχώρηση της Τετάρτης

Έπαθλο επικοινωνίας έχει απόψε το μενού με Κόκκινους και Μπλε να επιζητούν πάση θυσία τη νίκη για να έρθουν σ' επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Βέβαια για τους Μπλε, οι Σοϊλέδης και Ταλάντσεβ δεν θα κάνουν χρήση του επάθλου, αφού εκτίουν ποινή τριών αγωνιστικών για την παράνομη επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με το dokari.gr, νικητές στο αποψινό έπαθλο επικοινωνίας είναι οι Μπλε.

«Κλείδωσε» η αποχώρηση! Αυτός ο παίκτης φεύγει την Τετάρτη

Ακόμα μια ψηφοφορία... θρίλερ με τους 4 υποψηφίους να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και να δίνουν τις δύο διαφορετικές μάχες τους.

Μια για την πρώτη θέση και μια για την αποφυγή της τελευταίας θέσης...

Η μάχη για την τελευταία θέση είναι αυτή που μας αφορά, καθώς έκρινε και τον παίκτη που θα δούμε να αποχωρεί την Τετάρτη (σ.σ. εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Ασημίνα, Εμμανουήλ, Ρουβάς και Σοϊλέδης έδωσαν τη δική τους μάχη για να συγκεντρώσουν τις περισσότερες θετικές ψήφους και να εξασφαλίσουν τη συνέχιση της παρουσίας τους στο Survivor.

Σύμφωνα με το dokari.gr ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη είναι ο Απόστολος Ρουβάς.

Πέφτουν κορμιά για το έπαθλο επικοινωνίας

Σήμερα Τρίτη (10/5) οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ανθρώπους της οικογένειάς τους.

«Θα τα δώσω όλα σήμερα. Θα αφήσω τα κόκαλά μου εδώ μέσα», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος ξεσπά σε κλάματα μετά το άκουσμα του επάθλου.

Ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν την νίκη στο έπαθλο επικοινωνίας που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών;