MEDIA

Η απάντηση της Ανδρομάχης στην εμπλοκή του ονόματός της σε σεξουαλική παρενόχληση Ιταλίδας

Η απάντηση της Ανδρομάχης στην εμπλοκή του ονόματός της σε σεξουαλική παρενόχληση Ιταλίδας
Instagram: andromache_dim

Eurovision 2022: Τι είπε για την εμπλοκή του ονόματός της μετά από καταγγελία 20χρονης φοιτήτριας

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία, συνέντευξη εικοσάχρονης εθελόντριας στην Corriere della Sera, η οποία συνοδεύει βορειοευρωπαΐο καλλιτέχνη και τους χορευτές του, στον διαγωνισμό της Eurovision που διεξάγεται στο Τορίνο.

Η κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται, τονίζει ότι στην γιορτή εγκαινίων του φετινού διαγωνισμού, την περασμένη Κυριακή, η ίδια και άλλες τρεις συνάδελφοί της, δέχθηκαν παρενόχληση από δυο χορευτές οι οποίοι εργάζονται με καλλιτέχνη που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης.

Η Ιταλίδα φοιτήτρια και εθελόντρια, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «και η τραγουδίστρια της Κύπρου έγινε αντικείμενο μεγάλης "προσοχής", αλλά στην περίπτωση αυτή, οι υπεύθυνοι δεν επέτρεψαν στον εαυτό τους, να υπερβούν τα όρια».

Για το περιστατικό αυτό μίλησε η εκπρόσωπος της Κύπρου, Ανδρομάχη, το πρωί της Πέμπτης (12/5) στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν έχω άποψη. Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε. Αν είχα δει κάτι θα ήμουν η πρώτη που θα άνοιγα το στόμα μου γιατί όταν βλέπω να γίνεται κάτι άδικο ή περίεργο το λέω κατευθείαν. Δεν είδα κάτι οπότε δεν έχω καμία άποψη για το θέμα» είπε χαρακτηριστικά η Ανδρομάχη για το συμβάν αυτό και την εμπλοκή του ονόματός της στην καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Η θέση της Κύπρου βάσει προγνωστικών λίγες ώρες πριν τον Β’ Ημιτελικό

Σκάνδαλο στη Eurovision 2022: Εθελόντρια κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από χορευτές