MEDIA

MasterChef: Με δύο πόντους η νίκη στην ομαδική, το δάχτυλο της Καλλιόπης και η μάχη για την ασυλία

MasterChef: Με δύο πόντους η νίκη στην ομαδική, το δάχτυλο της Καλλιόπης και η μάχη για την ασυλία
MasterChef: Ο τοίχος χάρισε τη νίκη με οριακή διαφορά
Instagram

MasterChef: Ο τοίχος χάρισε τη νίκη με οριακή διαφορά

Στο συμβούλιο της εβδομάδας του MasterChef βρέθηκαν οι τελευταίοι 8 επίδοξοι σεφ για να μάθουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας στην οποία πρωταγωνίστησε ο τοίχος.

Όπως σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς η διαφορά ανάμεσα στους μπλε και κόκκινους αφορούσε τα κυρίως πιάτα με τον αστακό καθώς, όπως εξήγησε, τα σελσιφί των μπλε ήταν πιο λεπτά από αυτά των κόκκινων με τους πρώτους να το παραδέχονται αποκαλύπτοντας ότι μονάδα μέτρησης ήταν το… δάχτυλο της Καλλιόπης προκαλώντας τα γέλια όλων, παιχτών και κριτών.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι την ομαδική δοκιμασία του MasterChef κέρδισαν με δύο βαθμούς διαφορά (124-122) οι κόκκινοι.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος οι κόκκινοι απόλαυσαν το τελευταίο έπαθλο της χρονιάς ένα γεύμα με τις εξαιρετικές γεύσεις του σεφ, Νίκου Θωμά παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη στο εστιατόριο του πρώτου όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και τον νικητή του MasterChef 2019, Μανώλη Σαρρή.

Οι παίχτες του MasterChef άκουσαν προσεκτικά τις συμβουλές του Μανώλη Σαρρή ο οποίος τους είπε πως «το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε και συνεχίζετε να κάνετε είναι να αναλύουμε πάρα πολύ τι θα έρθει μετά, τι θα μαγειρέψω… Εγώ σκεφτόμουν εκείνη την ώρα και πήγαινα με το flow γενικότερα! Επίσης το βασικό είναι να το ευχαριστιέστε! Είναι πάρα πολύ βασικό».

Οι ηττημένοι των κόκκινων, εντωμεταξύ, μπήκαν στη διαδικασία ασυλίας η οποία διεξήχθη σε δύο γύρους και από την οποία μόνο ένας θα πάρει την ασυλία και οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν σε Δοκιμασία Αποχώρησης.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια μονομαχία ανάμεσα στον Γιάννο και τον Πάνο με τον νικητή να κερδίζει την ασυλία και τον ηττημένο να οδηγείται στη Δοκιμασία Αποχώρησης.