MEDIA

Μαντώ: Ήμουν χάλια όταν ήμουν αδύνατη – Πώς κόπηκαν τα όνειρά μου για καριέρα στο εξωτερικό

Μαντώ: Ήμουν χάλια όταν ήμουν αδύνατη – Πώς κόπηκαν τα όνειρά μου για καριέρα στο εξωτερικό
Η Μαντώ μίλησε για την καριέρα της αλλά και τι ζητούσαν τα νυχτερινά κέντρα από τις τραγουδίστριες
Instagram

Η Μαντώ μίλησε για την καριέρα της αλλά και τι ζητούσαν τα νυχτερινά κέντρα από τις τραγουδίστριες

Για τη λατρεία της όσον αφορά τη μουσική, τα προβλήματα που αντιμετώπισε για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την οικογενειακή της ζωή μίλησε η Μαντώ το βράδυ της Πέμπτης στην Αννίτα Πάνια και το ΟΡΕΝ.

Η τραγουδίστρια αρχικά αναφέρθηκε στις σπουδές της στην Αμερική, αμέσως μετά το Λύκειο, αλλά και στη δελεαστική πρόταση από δισκογραφική εταιρεία στα ‘90s, που ουσιαστικά της έκοψε τα όνειρα για καριέρα στο εξωτερικό.

Η Μαντώ αποκάλυψε, επίσης, την πίεση που δέχονταν οι τραγουδίστριες στα νυχτερινά κέντρα όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση με αποτέλεσμα και η ίδια να πιεστεί να χάσει αρκετά κιλά.

«Στα μαγαζιά ήθελαν οι τραγουδίστριες να είναι “κόκκαλο”. Υπήρχε μία κατεύθυνση ότι δεν πρέπει στη ζυγαριά να υπάρχει το 6 μπροστά. Υπήρχε μία καταπίεση γενικά, δηλαδή γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν γεννηθεί ‘’κόκκαλο’’ και είναι από φυσικού τους έτσι, θα έπρεπε να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διατροφή, ώστε να φτάσουν στο σωστό βάρος» είπε η Μαντώ και συμπλήρωσε:

«Όταν είχα αδυνατίσει πάρα πολύ και ήμουν 53 κιλά, δεν μου πήγαινε. Αδυνάτισα για να δω πως είναι να είμαι αδύνατη και ήταν χάλια. Εκτός από το ότι αισθανόμουν αδύναμη γιατί δεν μου πήγαινε οργανικά, δεν μου πήγαινε και αισθητικά. Έβλεπες ένα αδύνατο κορμί με ένα μεγάλο πρόσωπο».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η Μαντώ ανέφερε ότι έχει δύο διαζύγια: «Ο πρώτος μου σύζυγός ήταν πιανίστας και ο δεύτερος γιατρός. Με τον δεύτερο σύζυγό μου ήμασταν μαζί 10 χρόνια κάπου στην πορεία χάθηκε όμως. Αποκτήσαμε μαζί δύο παιδιά. Σήμερα ο γιος μου είναι 19 και 16 ετών η κόρη μου. Η σχέση μας είναι άψογη. Είμαι μαμά κανονική, είμαστε πολύ δεμένοι. Κάποιες φορές έρχονται και στις σκηνές να με δούνε».

Αποκάλυψε, δε, ότι η κόρη της έχει μία κλίση προς το τραγούδι «αλλά δεν μου το δείχνει. Εγώ θέλω να ακολουθήσουν αυτό που τα κάνει ευτυχισμένα».

Η Μαντώ αναφέρθηκε, τέλος, και στη Eurovision με αφορμή τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό το 2003 λέγοντας ότι είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία με αρκετό άγχος και προσθέτοντας ότι θα πήγαινε ξανά με μεγάλη της χαρά.