GOSSIP

Shaya για Eurovision: «Η Αμάντα ήταν εξαιρετική, η Κύπρος ήταν αγχωμένη και φάνηκε στη σκηνή»

Shaya για Eurovision: «Η Αμάντα ήταν εξαιρετική, η Κύπρος ήταν αγχωμένη και φάνηκε στη σκηνή»
Instagram: shayahansen

Λίγες ώρες πριν απο τον τελικό της Εurovision, η Shaya μίλησε για όλους και όλα και δήλωσε οτι θα έβαζε ξανά συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού.

«Ναι θα έβαζα συμμετοχή ξανά στη Eurovision! Έχω αδικηθεί σε αυτό θεωρώ…!» είπε η Σάγια σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΤ FM, προσθέτοντας οτι τα τραγούδια φέτος στη Eurovision ήταν πολύ ωραία.

«Είναι ένα παιδικό μου όνειρο, έστελνα κάθε χρόνο μέχρι που κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ότι ακούνε όλα τα τραγούδια που στέλνεις. Δεν ισχύει…»

«Δεν περίμενα να αποκλειστεί η Κύπρος»

Η Κύπρος δεν περίμενα να αποκλειστεί. Βέβαια ήταν πάρα πολύ αγχωμένη, που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε νέο κορίτσι στο χώρο. Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει μεγάλη εμπειρία να τραγουδήσει, εδώ και ένας πιο έμπειρος τραγουδιστής που θα βγει σε μια τέτοια σκηνή, έχει ένα άγχος αλλά επειδή έχει την εμπειρία μπορεί να το ρυθμίσει λίγο αυτό το πράγμα.

Τώρα ένα κορίτσι που είναι φρέσκο - εγώ τη θεωρώ εξαιρετική τραγουδίστρια και πολύ όμορφη - δεν πιστεύω ότι δεν άκουγε πολύ καλά χθες. Αλλά από το άγχος της δεν πάτησε πολύ καλά στον τόνο και δεν κράτησε τις αναπνοές της σωστά. Στο ρεφρέν το έβρισκε πολύ ωραία, στο κουπλέ το έχανε πάλι και τον τόνο του τραγουδιού, λίγο τις ανάσες της πάλι. Δεν ήταν η μόνη βέβαια, υπήρχαν και άλλες χώρες που το έπαθαν αυτό.

«Ήταν εξαιρετική η Αμάντα»

Η «μικρή μας ομορφιά» επειδή δεν είχε πολλές κινήσεις στη χορογραφία, extreme πράγματα, έπρεπε να έδινε μεγαλύτερη βάση στην ερμηνεία. Ελπίζω έτσι να το απήλαυσε και να ακούσουμε και άλλα πράγματα από την ίδια.

Το τραγούδι της Ελλάδας με την Αμάντα είναι ένα τραγούδι με ακούσματα της Βόρειας Ευρώπης. Το έχει γράψει και η ίδια, δεν έχω να πω κάτι. Ήταν εξαιρετική!

Αν βγάλουμε έξω την Ελλάδα, μου αρέσει το Άρτζεμπαιτζαν, Εσθονία, Ρουμανία, Πολωνία, Σουηδία, Τσεχία πολύ ωραία έκπληξη. Νεανικό με φρέσκο ηλεκτροντισκο ήχο που αρέσει στη νεολαία πολύ θεωρώ. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι τραγούδι που θα κερδίσει.

Είναι ένα παιδικό μου όνειρο, έστελνα κάθε χρόνο μέχρι που κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ότι ακούνε όλα τα τραγούδια που στέλνεις. Δεν ισχύει…» Η Shaya εμφανίζεται αυτό το διάστημα σε ένα φαντασμαγορικό σόου στο Parfait Athens μέχρι τέλος Ιουνίου.