MEDIA

Eurovision 2022: Οι Måneskin ανέβηκαν ξανά στη σκηνή και παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι

Eurovision 2022: Οι Måneskin ανέβηκαν ξανά στη σκηνή και παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι

Eurovision 2022:: Οι περσινοί μεγάλοι νικητές του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, επέστρεψαν και φέτος  στη σκηνή

Damiano, Victoria, Thomas και Ethan τα τέσσερα μέλη των Måneskin που πέρυσι κατέκτησαν τον διαγωνισμό με το τραγούδι Zitti e Buoni μπορεί να λαχτάρησαν το κοινό τους που τούς περίμενε για την εμφάνισή τους στη σκηνή της Eurovision καθώς ήταν αμφίβολο αν θα καταφέρουν να εμφανιστούν.

Ο λόγος που κινδύνευαν οι Ιταλοί νικητές να μην εμφανιστούν στον φετινό διαγωνισμό για να παραδώσουν το τρόπαιό τους ήταν ένας τραυματισμός του Damiano.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε στα social media μία φωτογραφία του με τον ίδιο να ποζάρει με μπαστούνι, καθώς είχε χτυπήσει το πόδι του. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να πουν πως το συγκρότημα δεν θα κατάφερνε τελικά να δώσει το παρών στη μεγάλη βραδιά του τελικού απόψε (14/5).

Όπως φάνηκε, αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταθεί εμπόδιο στην επαφή των Måneskin με το κοινό τους που τους ανέδειξε μέσα από τη Eurovision.

Οι Måneskin εμφανίστηκαν στη σκηνή και μάλιστα παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο Supermodel, το οποίο επέλεξαν να κυκλοφορήσουν ανήμερα του μεγάλου τελικού της φετινής Eurovision.

Δείτε την εμφάνισή τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Κουδουνάρης για Ανδρομάχη - «Μοναδικό το φόρεμά της, θα της το πάρω πίσω»