MEDIA

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο μεγάλος νικητής αποκάλυψε τι θα κάνει το βραβείο των 50.000 ευρώ

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο μεγάλος νικητής αποκάλυψε τι θα κάνει το βραβείο των 50.000 ευρώ
Ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο μεγάλος νικητής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μίλησε για τη νίκη του
Instagram

Ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο μεγάλος νικητής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μίλησε για τη νίκη του

Για τη νίκη του στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» αλλά και το πώς θα διαχειριστεί το βραβείο των 50.000 ευρώ μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον ΑΝΤ1 ο 14χρονος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Τσαμαδός.

Μιλώντας για το πώς έζησε τη βραδιά του τελικού στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ο 14χρονος αποκάλυψε ότι «δεν κοιμήθηκα! Με πήρε ο ύπνος το πρωί. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, κοιμήθηκα ελάχιστα για να ξεκουραστώ. Με το που ξύπνησα ο νους μου ήταν να πάω στα social media να κοιτάξω τι έχει γίνει, τα views. Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα αγάπης».

Για τον 14χρονο τραγουδιστή μίλησε και ο οργανοπαίχτης Άρης Μουγκοπέτρος που τον συνοδεύει με το κλαρίνο του λέγοντας ότι τον «πιστεύει» από τότε που τον άκουσε για πρώτη φορά «όταν ήταν δέκα ετών».

«Ήταν σε μία εκδήλωση, και δια μαγείας βρέθηκε πάνω στη σκηνή, όταν τον άκουσα έπαθα σοκ, είπα, "Δεν γίνεται αυτό που ακούω", γιατί τραγουδούσε ένα κομμάτι πάρα πολύ δύσκολο, πόσο μάλλον για ένα παιδάκι. Κατευθείαν έψαξα να βρω ποιος είναι ο πατέρας του, να πάρω το τηλέφωνό του να του πω ότι το παιδί αυτό πρέπει να ασχοληθεί με το τραγούδι. Έτυχε να είμαι εγώ ο καλλιτεχνικός του πατέρας, ο Κωνσταντίνος θα πετύχαινε και να μην ήμουν εγώ» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο 14χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε, τέλος, τι θα κάνει με τα 50.000 ευρώ που του χάρισε η νίκη στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» λέγοντας ότι «θέλω να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου, να τη στηρίξω. Όσο μπορώ πηγαίνω και βοηθάω τον πατέρα μου στα χωράφια, εκείνος δεν θέλει να με παιδεύει, μου λέει πως προτεραιότητα έχουν το διάβασμα και η μελέτη για το τραγούδι. Όποτε ξεμπερδεύω με αυτά πάω να βοηθήσω».

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός είναι ο μεγάλος νικητής του τελικού