MEDIA

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Ναυσικάς μετά την αποχώρηση - Tα «καρφιά» για συμπαίκτες της

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Ναυσικάς μετά την αποχώρηση
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λόγω ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, ωστόσο, βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο και προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις, μιλώντας στην εκπομπή "Love it".

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησαν και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω μια αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο για μένα το να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», ανέφερε σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια και στην Βρισηίδα Ανδριώτου, αφήνοντας αιχμές για την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι: «Ο Τάκης θεωρώ ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανό να κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Η Βρισηίδα είναι ένα άτομο, το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει πάρα πολύ καλή και γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Το πρόβλημα υγείας που ανάγκασε τη Ναυσικά να αποχωρήσει (vid)