MEDIA

Survivor: «Μαύρα σύννεφα» στη σχέση Μαρτίκα με Βρισηίδα – Το «χοντρό» περιστατικό ανάμεσά τους

Survivor: «Μαύρα σύννεφα» στη σχέση Μαρτίκα με Βρισηίδα – Το «χοντρό» περιστατικό ανάμεσά τους

Survivor: Γεμάτο ανατροπές το επεισόδιο της Τετάρτης (25/5) όπου παρακολουθήσαμε την κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως επίσης και την άγρια κόντρα που είχε «περί ηθικής» ο Σπύρος με τον Άρη Σοϊλέδη

Ο Σπύρος Μαρτίκας «έδωσε» στεγνά την Βρισηίδα Ανδριώτου για στρατηγική μαζί με την Ασημίνα για να διώξουν τον Άρη Σοϊλέδη.

«Έχουν στήσει χίλια-δυο σχέδια για να εξολοθρεύσουν τον Άρη και σήμερα είναι όλοι αγκαλιά. Μήπως τα ξέρω καλύτερα;», λέει ο φαρμακοποιός. Μάλιστα είπε ότι ήθελε να μείνει στο παιχνίδι για την Βρισηίδα, αλλά αυτός ο λόγος πλέον χάθηκε για τον ίδιο.

Στεναχωρημένη η Βρισηίδα στο Survivor

Μετά το περιστατικό, η Βρισηίδα εμφανίστηκε στεναχωρημένη για όσα συνέβησαν, αναφέροντας μάλιστα το περιεχόμενο της κόντρας τους, η οποία αφορούσε τα ματσαρίσματα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε ότι «η ανοχή έχει τα όριά της».

Κόντρα Σοϊλέδη με Μαρτίκα

Οι εντάσις δεν τελείωσαν εκεί καθώς Σπύρος Μαρτίκας και του Άρης Σοϊλέδης για μία ακόμη φορά «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» πριν το αγώνισμα.

Τα λόγια του Σπύρου περί ηθικής ώθησαν τον Άρη να αποκαλύψει πως ο πρώτος θέλησε να δράσει με σχέδιο στον αγώνα ασυλίας.

«Θέλω να αφήνεις να μιλούν για ηθική ανθρώπους που έχουν. Εσύ δεν έχεις ηθική στο Survivor, που λες ότι το παίζεις σωστά. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σε παρακαλώ μην ανοίγεις θέματα ηθικής εσύ. Έχω ένα πάτημα στο χέρι μου. Δεν μπορώ έναν άνθρωπο να μιλά για ηθική, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να τη χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος και να μη φύγει αυτός. Προφανώς φοβόταν να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό είναι ανήθικο. Δεν θα το δεχόμουν αυτό σε καμία περίπτωση και δεν θα το έλεγα αλλά δεν μπορεί να λέει ότι είμαι ανήθικος».

Ο Σπύρος ξέσπασε με τα λεγόμενά του κι είπε: «Η ομάδα μου επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο; Μόνος μου θα έπαιζα τον αγώνα; Άρη άκουσέ με επειδή φέρεσαι κατάφωρα με απίστευτες ψευτιές, ευχαριστώ τον κόσμο που έχει στηρίξει εδώ και πέντε μήνες την ηθική υπόστασή μου, 9 φορές υποψήφιος. Δεν ανέχομαι κανένα στα 45 μου χρόνια να μου τη σπιλώσει. Έχω αποδείξει στην πραγματική μου ζωή την ηθική μου υπόσταση».