MEDIA

X Factor: O «μάνατζερ της καρδιάς», η «πανδιάσημη», οι δύο που αποχώρησαν και οι έξι που συνεχίζουν

X Factor: O «μάνατζερ της καρδιάς», η «πανδιάσημη», οι δύο που αποχώρησαν και οι έξι που συνεχίζουν
X Factor: Με καυστικά σχόλια, ανατροπές και αποχωρήσεις συνεχίστηκε το talent show του MEGA
MEGA

X Factor: Με καυστικά σχόλια, ανατροπές και αποχωρήσεις συνεχίστηκε το talent show του MEGA

Οι ομάδες του Στέλιου Ρόκκου και του Μιχάλη Κουϊνέλη μονομάχησαν στο δεύτερο live show του «X Factor» το βράδυ της Κυριακής στο MEGA με δύο διαγωνιζόμενους να «βλέπουν» την πόρτα της εξόδους και έξι να συνεχίζουν.

Όπως και στο πρώτο live του X Factor τους διαγωνιζόμενους έκριναν οι τέσσερις κριτές-μέντορες - Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος – και ο Ηλίας Ψινάκης.

Τον τόνο έδωσε από την αρχή ο «μάνατζερ της καρδιάς μας», όπως τον χαρακτήρισε ο Αντρέας Γεωργίου, Ηλίας Ψινάκης ο οποίος χαρακτήρισε «απαστράπτουσα» την Μαρίζα Ρίζου τονίζοντας της ότι έγινε «πανδιάσημη» στα social media λόγω της κόντρας τους στο πρώτο live show του X Factor. Από τα πυρά του Ηλία Ψινάκη δεν γλίτωσε και ο Ηλίας Μπόγδανος με τις ροζ παντόφλες του τις οποίες πρότεινε στην Κατερίνα Λιόλιου να φορέσει και να βγει στο πλατό για να το ομορφύνει.

Στη συνέχεια στο πλατό του X Factor βρέθηκαν κατά σειρά οι οχτώ διαγωνιζόμενοι-επιλογές των Μιχάλη Κουινέλη και Στέλιου Ρόκκου με τον Ηλία Ψινάκη σαν guest κριτή να δίνει ασυλία στον Θάνο Λάμπρου από την ομάδα του δεύτερου, αλλά και στον Μίλτο Χαρόβα από την ομάδα του πρώτου.

Οι παίκτες που τελικά αποχώρησαν από το δεύτερο live show του "Χ-Factor" ήταν οι Decho από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, αλλά και η Ιόλη Πενταρά από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη.

Έτσι στο τρίτο live συνεχίζουν η Έλενα Παναγιωτίδου, o Γιώργος Κοτσαρίδης (JCJO) και ο Θάνος Λάμπρου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, αλλά και ο Μίλτος Χαρόβας, ο Γιάννης Ονησιφόρου, το συγκρότημα Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη.

Σχετικές ειδήσεις