MEDIA

Survivor: Το ταξίδι στο Μεξικό, η ελληνοτουρκική ποδοσφαιρική μάχη και… το Champions League

Survivor: Το ταξίδι στο Μεξικό, η ελληνοτουρκική ποδοσφαιρική μάχη και… το Champions League
Απίστευτες καταστάσεις στους πάγκους των ομάδων του Survivor.
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor: Ξεσπάσματα, ανεπιθύμητους «επισκέπτες» αλλά και έναν ποδοσφαιρικό αγώνα παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του Survivor.

Η ομάδα των μπλε στο Survivor κατάφερε να κερδίσει το τελευταίο μεγάλο έπαθλο, κάνοντας ένα εντυπωσιακό ταξίδι στο Κουρασάο.

Την ίδια ώρα, η ομάδα των κόκκινων πέρα από την εσωστρέφεια, τη γκρίνια και τη στεναχώρια για την ήττα είχε να αντιμετωπίσει κι ένα ακόμα πρόβλημα!

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε έναν ποντικό να έχει εισβάλει στην «κόκκινη» καλύβα και να προκαλεί… πανικό με την παρουσία του.

Μάλιστα, η Μαίη είχε «τρελαθεί» με το τρωκτικό καθώς όπως είπε έπεσε επάνω στο χέρι της, με την εμπειρία να είναι δυσάρεστη.

Την ίδια ώρα, τα γέλια περίσσευαν για τους μπλε λόγω και του επάθλου που είχαν απολαύσει αλλά και του μπερδέματος με την ονομασία του «Κουρασάο». Όπως έλεγαν, πήγαν ταξίδι στο… Κρουασάν, με τον χαβαλέ να μην έχει τέλος…

Το απίστευτο ξέσπασμα της Βρισηίδας

Στη συνέχεια, ακολούθησε το αγώνισμα με έπαθλο ένα ταξίδι στο Μεξικό.

Όπως ήταν λογικό, το πάθος και η θέληση των δυο ομάδων για τη νίκη έφτασαν σε υπερθετικό βαθμό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να είναι τεντωμένα τα νεύρα όλων…

Ειδικότερα της Βρισηίδας, όπως αποδείχθηκε, καθώς μετά από μια ήττα της σε ένα run η παίκτρια των μπλε ξέσπασε κατά δικαίων και αδίκων…

Η Βρισηίδα δεν σταματούσε… με τίποτα, με τον Γιώργο Ταλάντσεφ αρχικά σαν την αγνοεί επιδεικτικά σαν να μην υπάρχει.

Στη συνέχεια, ο «Τάλα» ξέσπασε κι αυτός με τη σειρά του, χαρακτηρίζοντάς την ό,τι πιο ανώριμο έχει γνωρίσει σε κοπέλα.

Την ίδια στιγμή, το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό. Ενδεικτική ήταν η πτώση της Μαίης στο χώμα με το πρόσωπο…

Αλλά και το ξέσπασμα του Νίκου Γιάννη, ο οποίος φώναζε ότι δεν μπορεί να πάρει ανάσα.

Μέσα σε όλα, ήρθε και μια μυθική γκάφα του Άρη Σοϊλέδη με το παζλ, η οποία προκάλεσε νέο κύκλο εντάσεων στους πάγκους.

Αυτοί πήγαν Μεξικό

Νικήτρια αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά η Μπλε ομάδα, με τα πανηγύρια να ήταν έξαλλα...

Survivor με Champions League

Αργότερα, ο Ατζούν μάζεψε για ακόμα μια φορά τους παίκτες της Ελλάδας και της Τουρκίας, έβαλε και τον Γιώργο Λιανό και συμμετείχε και ο ίδιος σε έναν διαφορετικό αγώνα σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει. Οι δύο ομάδες, Μπλε και Κόκκινοι, αγωνίστηκαν σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Πριν την έναρξη ωστόσο έγιναν ορισμένες ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Αρχικά ο Ατζούν αποκάλυψε ότι έχει πολύ καλή φιλική σχέση με τον Δημήτρη Πέλκα με αφορμή το γεγονός ότι η Στέλλα υπήρξε παίκτρια του ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα ισόπαλες, γι' αυτό και το μοναδικό έπαθλο που περιελάμβανε φαγητό και τελικό Champions League, απόλαυσαν οι παίκτες και των δύο ομάδων.

Δείτε τον αγώνα, στο βίντεο που ακολουθεί.