MEDIA

Survivor Spoiler 29/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει και πάει Μεξικό - Οι επικρατέστεροι για το ατομικό

Survivor Spoiler 29/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει και πάει Μεξικό - Οι επικρατέστεροι για το ατομικό
Super ταξίδι στο Μεξικό για τη νικήτρια ομάδα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και να ταξιδέψει στο Μεξικό για το μεγάλο έπαθλο. Οι παίκτες που είναι τα φαβορί για να συνεχίσουν στο ατομικό σκέλος του παιχνιδιού.

Η Μπλε ομάδα επιστρέφει από το Κουρασάο και συναντά την Κόκκινη στο στίβο μάχης του Survivor για την κατάκτηση ενός ακόμα μεγάλου επάθλου. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι οι νικητές φεύγουν για ένα αξέχαστο ταξίδι στο Μεξικό!

Οι δυο ομάδες μας χαρίζουν έναν συγκλονιστικό αγώνα και τα δίνουν όλα ώστε να καταφέρουν να αφήσουν για λίγο τις καλύβες τους και να… απογειωθούν. Θα καταφέρουν άραγε οι Κόκκινοι να πάρουν τη ρεβάνς; Ποιοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πόλη του Μεξικό, να κάνουν ροντέο και να γευτούν αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις;

Οι «μπλε» έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας αυτή τη στιγμή και θα απολαύσουν ακόμα μια νίκη εις βάρος των «κόκκινων», όπερ σημαίνει πως θα είναι εκείνοι που θα απολαύσουν το τεράστιο έπαθλο που προσφέρει ο Ατζούν.

Με την επιστροφή των νικητών, όλοι οι παίκτες θα έχουν τη χαρά να παίξουν έναν μοναδικό αγώνα ποδοσφαίρου με τους Τούρκους ALL STAR, τον Acun Ilicali και τον Γιώργο Λιανό. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Survivor Spoiler: Οι οκτώ επικρατέστεροι για πρόκριση στο ατομικό σκέλος

Όπως έχει γίνει σαφές, το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία και πλησιάζει η ημέρα όπου το αγώνισμα θα γίνει ατομικό. Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο Γιώργος Λιανός θα κάνει τη σχετική ανακοίνωση, θα υπάρξει μεγάλη συγκίνηση και θα δούμε ακόμα και δάκρυα από πλευράς παικτών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, οι επικρατέστεροι οκτώ για να συνεχίσουν όταν το παιχνίδι θα μετατραπεί σε ατομικό είναι οι Άρης Σοϊλέδης, Στάθης Σχίζας, Νίκος Γιάννης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Στέλλα Ανδρεάδου.

Σχετικές ειδήσεις