MEDIA

Survivor Spoiler: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός – Ξεσπούν σε κλάματα οι παίκτες

Survivor Spoiler: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός – Ξεσπούν σε κλάματα οι παίκτες

Survivor Spoiler: Στο επεισόδιο της Κυριακής οι παίκτες θα ξεσπάσουν σε κλάματα μετά τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού. Πότε προγραμματίζει ο ΣΚΑΪ τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

Το Survivor έχει αρχίσει να μπαίνει στην τελική του ευθεία. Οι δυο ομάδες πλέον έχουν χάσει αρκετούς παίκτες και σταδιακά το παιχνίδι οδηγείται προς το διάστημα όπου μετατρέπεται σε ατομικό.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (29/5) αναμένεται να γίνει η σχετική ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό, με τους παίκτες τόσο της κόκκινης όσο και της μπλε ομάδας να ξεσπούν σε κλάματα.

Το γεγονός ότι πλέον ο κάθε παίκτης του Survivor θα μάχεται για τον εαυτό του, σηματοδοτεί επί της ουσίας και την αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε. Ο μεγάλος τελικός, στον οποίο στοχεύουν οι συμμετέχοντες στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να γίνει περίπου στο μέσον του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «ΟΚ», ο ΣΚΑΪ και η Acun Media προσανατολίζονται στο να ολοκληρωθεί το μέρος του Survivor που διεξάγεται στον Άγιο Δομίνικο την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως ο τελικός, πιθανότατα και φέτος να γίνει στο Γαλάτσι, να διεξαχθεί στις 3 Ιουλίου.