MEDIA

Survivor Spoiler 29/5: Αγώνισμα με τεράστιο έπαθλο – Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (video)

Survivor Spoiler 29/5: Αγώνισμα με τεράστιο έπαθλο – Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (video)
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 29/5: Θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες οι «κόκκινοι» ή θα συνεχίσουν το σερί οι «μπλε»; Σούπερ έπαθλο και αγώνας ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους

Όσο πλησιάζει στο τέλος το Survivor, τα έπαθλα αρχίζουν και μεγαλώνουν, καθώς οι δυνάμεις των παικτών ολοένα και μειώνονται και έτσι είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουν τα… πάνω τους.

Στο σημερινό (29/5) επεισόδιο οι παίκτες θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό, μετά την ανακοίνωση του επάθλου από τον Γιώργο Λιανό. Τι θα κερδίσουν οι νικητές; Όπως αναφέρει ο παρουσιαστής στο τρέιλερ του επεισοδίου, η ομάδα που θα επικρατήσει θα ταξιδέψει στο Μεξικό!

Πέρα από το αυτό το αγώνισμα, στο επεισόδιο θα δούμε να γίνεται πραγματικότητα αυτό που είχαν ζητήσει Έλληνες και Τούρκοι όταν αγωνίστηκαν μεικτά πριν κάποιες μέρες. Οι παίκτες αυτή τη φορά θα παίξουν αγώνα ποδοσφαίρου και μάλιστα με τη συμμετοχή του Ατζούν.

Φυσικά, δεν θα λείψουν – σε ακόμα ένα επεισόδιο- οι εντάσεις, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τσακώνεται για άλλη μια φορά με τον Άρη Σοϊλέδη και τα αίματα να ανάβουν.

Survivor Spoiler 29/5: Η ομάδα που κερδίζει το ταξίδι στο Μεξικό

Ταξίδι στο Μεξικό για τη νικήτρια ομάδα και μένει να δούμε αν θα δοθεί η δυνατότητα στους νικητές να επιλέξουν να πάρουν μαζί τους και κάποιον από τους αντιπάλους. Κόκκινο ή μπλε; Πού θα κάτσει σήμερα η μπίλια;

Οι «μπλε» έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας αυτή τη στιγμή και θα απολαύσουν ακόμα μια νίκη εις βάρος των «κόκκινων», όπερ σημαίνει πως θα είναι εκείνοι που θα απολαύσουν το τεράστιο έπαθλο που προσφέρει ο Ατζούν.

Σχετικές ειδήσεις