MEDIA

Αντίνοος Αλμπάνης: Πολυεθνική με απέρριψε επειδή είχα καρκίνο – Έχασα 40.000 ευρώ από «κανόνια»

Αντίνοος Αλμπάνης: Πολυεθνική με απέρριψε επειδή είχα καρκίνο – Έχασα 40.000 ευρώ από «κανόνια»
O Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στο θέμα της υγείας του με τον καρκίνο και αποκάλυψε ότι έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη στο Survivor
ERT

O Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στο θέμα της υγείας του με τον καρκίνο και αποκάλυψε ότι έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη στο Survivor

Για τις δύσκολες εποχές που βίωσε όσο νοσούσε από καρκίνο αποκαλύπτοντας πως τον απέρριψαν από δουλειά λόγω του προβλήματος της υγείας του μίλησε στην ΕΡΤ ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει χάσει 40.000 ευρώ από «κανόνια» που έχει φάει σε δουλειές.

Μιλώντας για τον καρκίνο ο Αντίνοος Αλμπάνης εξήγησε πώς αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για κάτι που χαρακτηρίζεται ως «στίγμα»: «Όταν παθαίνεις κάτι τέτοιο σε μικρή ηλικία αρχίζεις και σκέφτεσαι πως έχεις κάνει κάτι λάθος. Οι αρρώστιες δεν γνωρίζουν ούτε από ηλικίες, ούτε από τάξεις, ούτε από χρώματα, ούτε από τίποτα. Οι κοινωνίες είναι τοξικές και έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη τον διπλανό μας και δεν πρέπει να φοβόμαστε να επικοινωνούμε αυτό που μας συμβαίνει».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε, δε, ότι «βίωσα την απόρριψη λόγω του καρκίνου σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική όπου πολυεθνική εταιρεία δεν ήθελε να ταυτιστεί μαζί μου ως ασθενής και ενώ είχαμε συμφωνεί για τη δουλειά, μετά ήρθαν και μου είπαν πως δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Εκεί είπα πως θα βγαίνω και θα μιλάω μέχρι να σταματήσει αυτή η αρρώστια να είναι στίγμα. Οι ογκολογικοί ασθενείς έχουν τη ζωή μπροστά τους, δεν τελειώνει η ζωή με την ανακοίνωση των εξετάσεων. Δεν είναι άνθρωποι που πάνε στην αχρηστία».

Στο πλαίσιο αυτό ο Αντίνοος Αλμπάνης εξομολογήθηκε ότι έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε τι είπε για παρόμοιο με το δικό το πρόβλημα υγείας ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την περίοδο της καραντίνας λέγοντας ότι «πέρασα φρικτά. Πέρα από την απομόνωση είχα μεγάλο φόβο γιατί δεν ήξερα τι είναι αυτό το οποίο συμβαίνει, αγχωνόμουν πολύ μην κολλήσω κάτι και δεν ήξερα πως θα επιδράσει στον οργανισμό μου, πέρασα δύσκολα. Παρόλα αυτά έκανα και εγώ μια ενδοσκόπηση στον εαυτό μου, είδα τι θέλω και τι δεν θέλω και ξεκαθάρισα κάποιες σχέσεις με κάποιους ανθρώπους δίπλα μου».

O Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε και σε προβλήματα που συνάντησε με δουλειές στο παρελθόν λέγοντας ότι «είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της κρίσης πρέπει να έχω χάσει από κανόνια γύρω στα 40.000€ μέχρι τα 40 μου χρόνια. Κάνανε φτερά».

Στη συζήτηση αναφέρθηκε και η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τον ηθοποιό να λέει ότι «ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είχα εκμυστηρευτεί το θέμα με την υγεία μου. Όταν όμως έγινε ο πανικός με τις καταγγελίες δεν τον πήρα τηλέφωνο, γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν σε διαφορετικές δουλειές και είχαμε απομακρυνθεί. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα γιατί ήταν μια πληροφορία πολύ ακραία. Αυτό που έκανα πρωτίστως είναι να επικοινωνήσω με κάποια από τα θύματα, τα οποία τυχαίνει να γνωρίζω, για να καταλάβω τι έχει συμβεί, γιατί είναι μικρή η πιάτσα, όποτε ξέρω πολλά παιδιά από αυτά που εμπλέκονται στην υπόθεση και σκεφτόμουν γιατί εγώ δεν γνωρίζω;».

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον καλλιτέχνη από το έργο του. Για ανθρώπους που ψυλλιάζομαι ότι δεν είναι καλοί άνθρωποι ή πρεσβεύουν πράγματα με τα οποία εγώ δεν συμφωνώ, δεν θέλω να γνωρίζω πολλά πράγματα για την προσωπική τους ζωή, γιατί υπάρχει περίπτωση να απομακρυνθώ από το έργο τους. Έχει συμβεί ένας σκηνοθέτης, τον οποίο θαύμαζα πάρα πολύ, να μάθω ότι είναι άνθρωπος περίεργος», πρόσθεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης εξομολογούμενος ότι και ο ίδιος έχει υπάρξει αγενής σε δουλειές:

«Και εγώ έχω υπάρξει αγενής και προσβλητικός και ξέρω και τους λόγους, οι λόγοι όμως δεν αφορούν τους ανθρώπους στους οποίους υπήρξα προσβλητικούς, αλλά οφείλω να θυμηθώ γιατί το έκανα αυτό και να μην το ξανακάνω ποτέ. Περάσαμε μια 15ετία που το να έχεις ύφος και το να είσαι αγενής ήταν must. Όλοι έχουμε υπάρξει κακοί χαρακτήρες, έχουμε κακές και καλές στιγμές. Σαφώς δεν συγκρίνω το θέμα της κακοποίησης της σωματικής με την προσβολή, αλλά από την προσβολή μπορεί να ξεκινήσει κάτι το οποίο να είναι άσχημο για κάποιον».

Σχετικές ειδήσεις