MEDIA

Survivor Spoiler (12/6): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο – Ξεκινούν οι ατομικές ασυλίες

Survivor Spoiler (12/6): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο – Ξεκινούν οι ατομικές ασυλίες

Survivor Spoiler: Έπαθλο φαγητό διεκδικούν οι δυο νέες ομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης την Κυριακή. Ατομικές μάχες από τη Δευτέρα και μεγάλη ένταση στο παιχνίδι.

Το Survivor μπαίνει στην τελική του ευθεία από την Κυριακή (12/6), όπου θα προβληθεί αγώνισμα με έπαθλο φαγητό για τη νικήτρια ομάδα. Οι παίκτες που έχουν καταφέρει να φτάσουν ως εδώ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μετράνε τις τελευταίες ημέρες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο καθώς μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα προκύψει η τελική τριάδα που θα φτάσει ως τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

Στο επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται να προκύψουν οι δυο νέοι αρχηγοί, που δεν θα είναι άλλοι από τον Γιώργο Ταλάντσεβ και τον Άρη Σοϊλέδη,. Η μοναδική αλλαγή στις ομάδες που θα επιλέξουν Άρης και «Τάλα» θα είναι η μετακίνηση της Σταυρούλας στους μπλε. Έτσι, οι κόκκινοι θα αποτελούνται από τους Γιώργο Ταλάντσεβ, Στάθη Σχίζα, Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου και Σπύρο Μαρτίκα ενώ οι μπλε από τους Άρη Σοϊλέδη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Νίκο Γιάννη.

Οι δυο ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη για να καταφέρουν να πάρουν το έπαθλο φαγητού και σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr οι μπλε θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν για ακόμα μια φορά να είναι… χορτάτοι στο τέλος του επεισοδίου.

Survivor Spoiler: Ξεκινούν οι ατομικές ασυλίες

Τα πάντα, ωστόσο, θα αλλάξουν από τη Δευτέρα (13/6) στο Survivor, όπως θα ανακοινώσει στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός. Τα αγωνίσματα θα γίνουν ατομικά, το ίδιο και οι ασυλίες. Κάθε εβδομάδα, τρεις παίκτες θα μπορούν να εξασφαλίσουν ασυλία και με δεδομένο ότι έχουν απομείνει πλέον μόνον οκτώ στον Άγιο Δομίνικο, η μάχη θα είναι πολύ σκληρή.

Το σύστημα διεξαγωγής των αγωνισμάτων θα είναι το ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια. Οι παίκτες θα ξεκινούν με κάποιες «ζωές» που θα τους δίνει η παραγωγή. Ο παίκτης που θα καταφέρει να διατηρήσει «ζωές» ως το τέλος, θα κερδίζει και την ασυλία. Το ενδιαφέρον, λοιπόν, στρέφεται στα τρία επόμενα επεισόδια όπου θα δούμε τις ατομικές ασυλίες…

Σχετικές ειδήσεις