MEDIA

Χριστίνα Ορφανίδου: Ξεσπάει σε λυγμούς χαράς στο Instagram η πρώην παίκτρια του Big Brother

Χριστίνα Ορφανίδου: Ξεσπάει σε λυγμούς χαράς στο Instagram η πρώην παίκτρια του Big Brother
Ξέσπασε σε λυγμούς η Χριστίνα Ορφανίδου στο Instagram
@xristinaorfanidou_

Ξεσπάει σε λυγμούς η πρώην παίκτρια του Big Btother, Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία είχε μιλήσει ανοιχτά για το περιστατικό εκδικητικής πορνογραφίας που είχε δεχθεί

Η πρώην παίκτρια του Big Brother Χριστίνα Ορφανίδου, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δική της περίπτωση «revenge porn» ,ξέσπασε σε κλάματα μόλις έμαθε ότι η εκδικητική πορνογραφία αποτελεί πλέον αυτοτελές ποινικό αδίκημα.

Η θέσπιση αυτή δικαιώνει και ανακουφίζει αρκετές γυναίκες, οι οποίες έχουν πέσει θύματα.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Δικαιοσύνης θέσπισε σε αυτοτελές ποινικό αδίκημα -δηλαδή κακούργημα- την εκδικητική πορνογραφία (revenge porn). Αυτή η νομοθετική παρέμβαση έρχεται να καλύψει ένα «κενό» στον Κώδικα, για ένα αδίκημα διαδεδομένο λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας.

«Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη είναι για μένα η σημερινή ημέρα. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια και τόσες κοπέλες που έχουν περάσει άσχημα, άλλαξε η νομοθεσία. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Μπράβο κορίτσια. Επιτέλους τα καταφέραμε» λέει στην ιστορία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram η Χριστίνα Ορφανίδου, κλαίγοντας με λυγμούς.