MEDIA

Ελεονώρα Μελέτη: Τα σχόλια της για τον καβγά στα Mad Video Music Awards

Ελεονώρα Μελέτη: Τα σχόλια της για τον καβγά στα Mad Video Music Awards
Η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετείται για τον καβγά των τραπερ
GLOMEX

Η Ελεωνόρα Μελέτη σχολίασε τον χθεσινό καβγά μεταξύ Snik και Light στα βραβεία MAD: «Αυτό που βλέπω εγώ είναι εικόνες ντροπής»

Η Ελεωνόρα Μελέτη σχολίασε έντονα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» τον χθεσινό καβγά ανάμεσα στους δύο τράπερ Light και Snik στα VIP των Mad Video Music Awards.

Η παρουσιάστρια «καταδίκασε» το περιστατικό τονίζοντας πως υπάρχουν μικρά παιδιά τα οποία βρισκόντουσαν στη χθεσινή διοργάνωση και ήταν παρόντα στο θέαμα αυτό.

«Πραγματικά, διψούσα να ακούσω κάποιον, όπως πχ τον φροντιστή της σκηνής, να ζητήσει συγγνώμη. Ευτυχώς το έκανε ο Ασημινάκης. Εμείς ό,τι πλάνα έχουμε, τα έχουμε προβάλλει. Ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά για την Έλενα Παπαρίζου», είπε αρχικά.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν πολύ κοντά στο περιστατικό με αποτέλεσμα να χτυπηθεί ελαφριά. Σύμφωνα με τη Soula Glamorous η Παπαρίζου αποχώρησε από τη διοργάνωση και δεν εμφανίστηκε στην σκηνή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που βλέπω εγώ είναι εικόνες ντροπής. Μην ξεχνάτε ότι στη γιορτή αυτή οι άνθρωποι που δίνουν το παρών είναι νέα παιδιά».