MEDIA

MAD VMA: Η συγκίνηση της Άσπας και της Φουρέιρα όταν παρέλαβαν το βραβείο του Mad Clip

MAD VMA: Η συγκίνηση της Άσπας και της Φουρέιρα όταν παρέλαβαν το βραβείο του Mad Clip
Η συγκίνηση της Άσπας και της Φουρέιρα όταν παρέλαβαν το βραβείο του Mad Clip
youtube

Η αδερφή του Mad Clip, Άσπα και η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβαν το βραβείο του Mad Clip. Η συγκινητική στιγμή στην σκηνή των Mad Video Music Awards

Τα Mad Video Music Awards πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do με παρουσιαστές τον Θέμη Γεωργαντά και την Κόνι Μεταξά.

Μέσα στην επεισοδιακή βραδιά υπήρχαν και στιγμές συγκίνησης. Μία από αυτές ήταν η βράβευση του τραπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από αυτοκινητικό δυστύχημα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης Σταματίνα Τσιμτσιλή κλήθηκε να δώσει το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς, το οποίο κέρδισε η Ελένη Φουρέιρα κι ο Mad Clip για το Video Clip του τραγουδιού «Μπορεί».

Στην σκηνή για την παραλαβή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα μαζί με την αδερφή του αδικοχαμένου τράπερ, Άσπα, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να πουν λίγα λόγια για εκείνον.

Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά συγκινητική. «Είναι μεγάλη τιμή που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδερφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και την δική σας αγάπη που τον στηρίξατε σε όλη την πορεία του έφτασε ως εδώ… Αυτό το βραβείο είναι για σένα αδερφέ μου, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ», είπε η αδερφή του με τρεμάμενη φωνή.

Η Ελένη Φουρέιρα με τη σειρά της ζήτησε συγγνώμη για τα δάκρυά της λέγοντας: «Συγγνώμη που συγκινήθηκα. Δεν ήθελα καθόλου να συμβεί αυτό… Το μεγαλύτερο ευχαριστώ Άσπα μου θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Mad Clip. Ένας από τους καλύτερους, τους πιο γλυκούς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα είσαι πάντα εδώ».