MEDIA

Βραβεία MAD: Ο Valentino έδωσε την εξήγησή του για την… αόρατη κονσόλα

Βραβεία MAD: Ο Valentino έδωσε την εξήγησή του για την… αόρατη κονσόλα
Ο διάλογος του Valentino με χρήστη του Twitter για τη μουσική χωρίς...κονσόλα  

Ο διάλογος του Valentino με χρήστη του Twitter για τη μουσική χωρίς...κονσόλα  

Μπορεί τα γεγονότα ανάμεσα στους τράπερς να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στα βραβεία MAD, υπάρχουν όμως κι άλλα περιστατικά που έκαναν αίσθηση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον το DJ Valentino ο οποίος εμφανίστηκε να παίζει μουσική…χωρίς κονσόλα.

Φυσικά το video έγινε viral και οι χρήστες των social media δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο. Μάλιστα ο Valentino απάντησε σε χρήστη του Twitter προσπαθώντας να δώσει τη δική του εξήγηση.

Ειδικότερα ο χρήστης του Twitter ανέβασε το επίμαχο βίντεο συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα «Δεν πάει πιο χαμηλά!». Ο DJ προσπάθησε να δώσει τη δική του εξήγηση και παράλληλα να απαντήσει γράφοντας.

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ».

Ο χρήστης του Twitter όμως έδωσε συνέχεια στην κουβέντα απαντώντας «Είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι».

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου. Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου», απάντησε ο Valentino από την πλευρά του.