MEDIA

Γιάννης Ζουγανέλης: Έχω κάνει πράγματα που τώρα δεν θέλω να τα βλέπω

Γιάννης Ζουγανέλης
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την καριέρα του αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Σάκη Μπουλά
ΕΡΤ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την καριέρα του αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Σάκη Μπουλά

Στα πρώτα βήματα της καριέρας του, τη σχέση με τη σύζυγό του αλλά και τον Σάκη Μπουλά αναφέρθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης θυμήθηκε αρχικά με συγκίνηση τον πρώτο δάσκαλό του έναν τυφλό πλανόδιο ακορντεονίστα στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σάκη Μπουλά την γνωριμία με τον οποίο χαρακτήρισε «σταθμό» στη ζωή του.

Μιλώντας για τον αδελφικό του φίλο, όπως τον χαρακτήρισε, Σάκη Μπουλά, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τα πάθη του εξομολογούμενος ότι και ίδιος έχει συμπλέγματα. «Είχαμε πολλές διαφωνίες για τον τρόπο ζωής (σ.σ. με τον Σάκη Μπουλά). Ήθελα να είναι δυναμικός ο Σάκης σε κάποια πράγματα που τα πάθη του τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν. Του έδινα πολλές φορές συμβουλές παρότι δεν είμαι τέτοιος. Όταν ένας άνθρωπος μπαίνει στα πάθη του με υστερικό τρόπο δεν είναι καλό. Είχε αυτογνωσία αλλά έβαζε μέσα του πράγματα που δε μπορούσε να ξεπεράσει. Έπινε πάρα πολύ. Εγώ γινόμουν ράκος και εκείνος την επόμενη μέρα ήταν μια χαρά».

«Έχω συμπλέγματα που μου προέκυψαν. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να χαώνεται, στενεύω και στενοχωριέμαι όταν κάποιος χάσει το σθένος του. Δύσκολα θα δακρύσω και θα κλάψω» συμπλήρωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε και για την καριέρα του στην οποία υπήρξε η μίξη κωμωδίας, σάτιρας και μουσικής: «Το ένα κάνει κακό στο άλλο. Η κωμικότητα είναι παρεξηγήσιμη επειδή υπάρχουν ευτελείς προσωπικότητες. Έχουν χαρακτηρίσει κάποιοι ότι έχω κάνει ευτελή πράγματα αλλά δεν συντάσσομαι μαζί τους. Υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα έκανα. Έχω κάνει πράγματα, τα οποία τώρα που τα βλέπω δεν τα θέλω. Έχω κρεμαστεί γιατί κριτικοί που αποδέχομαι για τις κρίσεις τους ταυτίσανε τον ρόλο που υποδύθηκα λες και ήμουν εγώ».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Ισιδώρα Σιδέρη, αποκαλύπτοντας πως «όταν γνωρίστηκα με τη γυναίκα μου μού είπε ότι άρεσα στη φίλη της» ενώ μίλησε και για την κόρη του Ελεονώρα για την οποία, όπως είπε, είχε καταλάβει ότι γεννήθηκε με ταλέντο στο τραγούδι.

Σχετικές ειδήσεις