MEDIA

Survivor: Αυτό είναι το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε ο Νίκος Γιάννης μετά την αποχώρησή του

Survivor: Αυτό είναι το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε ο Νίκος Γιάννης μετά την αποχώρησή του
Το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε ο Νίκος Γιάννης για όσο διάστημα έμεινε στο Survivor
glomex

Ο Νίκος Γιάννης αποχώρησε λίγο πριν το τέλος από το Survivor. Αυτό είναι το χρηματικό ποσό που κέρδισε ο παίκτης κατά την παραμονή του στο ριάλιτι

Την περασμένη Τρίτη 28 Ιουνίου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor είναι ο Νίκος Γιάννης.

Ο χορευτής και χορογράφος παίκτης δήλωσε μάλιστα πως αν και στεναχωριέται που αποχωρεί νιώθει ήρεμος: «Νιώθω ήρεμος. Στενοχωριέμαι που δεν θα συνεχίσω στο παιχνίδι. Είμαι ξεκάθαρος, θα ήθελα να το σηκώσει η Σταυρούλα, που ξέρω πόσο έχει παλέψει στην έξω ζωή. Της αξίζει το τρόπαιο για το ήθος και την τιμιότητά που έχει δείξει»

Στο ριάλιτι επιβίωσης οι παίκτες που έμειναν για την τελική ευθεία είναι ο Άρης Σοϊλέδης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Γιάννης είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες που μπήκαν τελευταίοι στο παιχνίδι και ενσωματώθηκαν στην μπλε και στην κόκκινη ομάδα.

Το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε ο Νίκος Γιάννης

Σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr ο παίκτης που κατάφερε να παραμείνει 12 εβδομάδες στο παιχνίδι συγκέντρωσε 14.000€.