MEDIA

Σταύρος Θεοδωράκης: Το παρασκήνιο της συνέντευξης με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σταύρος Θεοδωράκης Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την συνέντευξη-αποκάλυψη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την συνέντευξη-αποκάλυψη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην οποία το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς μάσκα αποτέλεσε την κορυφαία στιγμή της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές», με τον ίδιο να αφιερώνει ένα μεγάλο κομμάτι από αυτή στην τελευταία εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε, μάλιστα, το παρασκήνιο της συνέντευξης με την Ιωάννα Παλιοσπύρου που τελικά μεταδόθηκε τον περασμένο Απρίλιο. «Το πρώτο ραντεβού με την Ιωάννα ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στην πλατεία Μαβίλη σε ένα καφέ» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος στην εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/06).

«Με συγκλόνισε η συμπεριφορά του κόσμου. Δεν ήταν περιέργεια, ήταν λόγια και βλέμματα επιδοκιμασίας. “Μπράβο που δεν κρύφτηκες”» περιέγραψε τις αντιδράσεις ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζοντας και τις selfie που έβγαλε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με το κινητό της σε εκείνο το πρώτο ραντεβού

Στους «Πρωταγωνιστές» της Πέμπτης παρουσιάστηκαν και πλάνα από τα βίντεο της συνέντευξης στην οποία η Ιωάννα Παλιοσπύρου αρχικά επέστρεψε στο σημείο στο οποίο δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι ενώ στη συνέχεια έκανε την αποκάλυψη του προσώπου της χωρίς μάσκα.

Μετά τα πλάνα αυτά ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε: «Όμως, και θα πρέπει να το πω, η Ιωάννα δύσκολα θα τα κατάφερνε αν δεν υπήρχε η Μαρία και ο Κωνσταντίνος. Η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στο Θριάσειο και ο Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής στο Αιγινήτειο. Το λέω γιατί αυτό που είμαστε έχει πάντα μέσα του και αυτούς που συναντάμε».

Σχετικές ειδήσεις