ΕΛΛΑΔΑ

Τα 10 εφιαλτικά χειρουργεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου - Βίντεο «γροθιά στο στομάχι» (σκληρές εικόνες)

Τα 10 εφιαλτικά χειρουργεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου - Βίντεο «γροθιά στο στομάχι» (σκληρές εικόνες)

Συγκλόνισε η Παλιοσπύρου στους «Πρωταγωνιστές»: «Δεν ένιωθα καν άνθρωπος»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά εμφανίστηκε χωρίς τη μάσκα της, στους «Πρωταγωνιστές» και συγκλόνισε.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

«Γύρισε» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και εξήγησε την άρνηση της, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη. Η κάμερα των «Πρωταγωνιστών» την ακολούθησε στα χειρουργεία της και κατέγραψε τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού.

«Αυτό που συμβαίνει με την Ιωάννα και που βλέπετε εσείς, εμείς και η ίδια το έχουμε ξαναζήσει εννιά φορές. Εννιά μεγάλα χειρουργεία και αυτό είναι το δέκατο. Οι προηγούενες φορές, ειδικά οι πρώτες ήταν και πολύ πιο βαριές. Τώρα είμαστε καλύτερα, αλλά εξακολοθούν να είναι μεγάλα χειρουργεία και θα ακολουθήσουν και άλλα», τόνισε η γιατρός της στην κάμερα των «Πρωταγωνιστών».

Συγκλόνισε η Παλιοσπύρου στους «Πρωταγωνιστές»: «Δεν ένιωθα καν άνθρωπος»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους «Πρωταγωνιστές» επέστρεψε στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και περιέγραψε τι ακριβώς έγινε. Είπε ότι άκουσε ένα θόρυβο, αλλά δεν κατάλαβε από πού ήταν. Περιέγραψε ότι η δράστρια είχε κρυφτεί κάτω, στις σκάλες, ενώ τότε δεν υπήρχαν τα κάγκελα. «Δεν περίμενα καθόλου ότι κάποιος μπορεί να ανέβει από εδώ», είπε η Ιωάννα.

Στη συνέχεια η Ιωάννα έδειξε πώς ακριβώς στεκόταν μπροστά στην πόρτα του ασανσέρ, ενώ τόνισε ότι κοιτούσε προς τα κάτω.

«Πόσα δευτερόλεπτα πέρασαν για να καταλάβεις τι έγινε», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Κλάσματα δευτερολέπτου», απάντησε η Ιωάννα.

«Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση», είπε η Ιωάννα. «Ένιωσα αυτή την απαίσια, χημική μυρωδιά», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Κατάλαβα αμέσως τι έγινε», εξήγησε. Στη συνέχεια περιέγραψε ότι ένιωσε κάψιμο και αφόρητους πόνους.

Τόνισε ότι δεν είδε πώς έφυγε η δράστρια αφού το υγρό είχε πέσει ήδη στο μάτι της και έβλεπε θολά.

Έτρεξε στο φαρμακείο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε ότι το πρώτο πράγμα που της ήρθε στο μυαλό ήταν ότι είχε φαρμακείο απέναντι από την πολυκατοικία. «Μάλλον το ένστικτο επιβίωσης λειτουργεί αυτοματοποιημένα», είπε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι δεν κοίταξε τον δρόμο για να περάσει και ίσως να τη χτυπούσε αυτοκίνητο αν περνούσε. Στο φαρμακείο την κοιτούσαν με απορία και τρόμο και μετά από λίγο κινητοποιήθηκαν από τις φωνές της και την εικόνα που έβλεπαν. «Ένιωθα σαν να έχω πάρει φωτιά», είπε.

Η Ιωάννα στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η κίνησή της να ρίξει νερό πάνω της ήταν σωτήρια για την ίδια. Μετά η Ιωάννα περιέγραψε ότι την έβαλαν σε αυτοκίνητο και την πήγαν γρήγορα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κατάλαβαν τι είχε γίνει άμεσα. Η Ιωάννα τόνισε ότι ένιωσε ασφάλεια και σχεδόν κατέρρευσε.

Δείτε την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα

Μιλώντας για τα πρώτα βράδια μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Καλλιθέα η Ιωάννα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας ότι έφτασε να κάνει σκέψεις αυτοκτονίας.

«Με πολύ πόνο, απελπισία, προσπαθούσα να κρατηθώ στη ζωή. Ενώ είμαι μεγάλος λάτρης της ζωής και όποτε άκουγα ότι κάποιος έδωσε τέλος στη ζωή του αυτό με θύμωνε. Μέσα στο νοσοκομείο έκανα τη σκέψη, ότι τώρα καταλαβαίνω πως κάποιοι φτάνουν στο σημείο να κάνουν κακό στον εαυτό τους και να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Για κάποια δευτερόλεπτα βρέθηκα και εγώ σε αυτό το σημείο. Σκέφτηκα ότι σου φαίνεται λυτρωτικό».

«Έβλεπα στον ύπνο μου όνειρα για αυτά που ήθελα να ζήσω. Ξυπνούσα και έβλεπα το πρόσωπό μου και έλεγα όχι πάλι αυτός ο εφιάλτης. Είχαν πείσει τον εαυτό μου, πως αυτά που έβλεπα στον ύπνο μου ήταν η πραγματικότητα και αυτό που έβλεπα στον ξύπνιο μου ήταν ένας εφιάλτης», είπε στη συνέχεια της εκπομπής.

Περιγράφοντας τη στιγμή που έβγαλε τις γάζες και είδε για πρώτη φορά το πρόσωπό της σε καθρέφτη μέσα στο νοσοκομείο, ανέφερε: «Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου.

Στην τουαλέτα του νοσοκομείου είχα καθρέφτη και ήταν καλυμμένος για να μην δω τον εαυτό μου. Είχα την επιλογή, αλλά δεν τολμούσα.

Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε μέικ-απ και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη.

Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτο, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ΟΚ. Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλόνισε η Παλιοσπύρου στους «Πρωταγωνιστές»: «Δεν ένιωθα καν άνθρωπος»