MEDIA

The Masked Singer: Απόψε ο μεγάλος τελικός! Τρεις μάσκες, ένα τρόπαιο και ένα φαντασμαγορικό show

The Masked Singer: Απόψε ο μεγάλος τελικός! Τρεις μάσκες, ένα τρόπαιο και ένα φαντασμαγορικό show

The Masked Singer: Έφτασε η ώρα να πέσουν οι μάσκες! 

Το πιο ευφάνταστο και μυστηριώδες show ρίχνει αυλαία αύριο στις 21.00 έχοντας κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης τον Ιούνιο καθώς ήταν πρώτο στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 13,3%. Μετά από 11 επεισόδια το Παγωτό, το Μωρό και ο Μινώταυρος κατάφεραν με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους να φτάσουν ένα βήμα πριν την ανάδειξή τους στην πιο αγαπημένη Μάσκα του THE MASKED SINGER. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση των Detectives και του κοινού;

Ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται στη σκηνή του THE MASKED SINGER όλες τις Μάσκες που πρωταγωνίστησαν στο show, τρεις όμως είναι εκείνες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι έτοιμοι να κάνουν τις τελικές προβλέψεις τους!

Κάθε Μάσκα ερμηνεύει δύο νέα τραγούδια ενώ θα παρακολουθήσουμε μια αναδρομή στο ταξίδι τους μέχρι τον τελικό μέσα από αγαπημένες σκηνές και στιγμιότυπα. Κι επειδή στο Masked Singer υπάρχουν… αποδείξεις για όλα, θα παρακολουθήσουμε ένα video το οποίο παρουσιάζει όλες τις προσωπικότητες που τους έχουν χρεώσει με τις προβλέψεις τους οι Detectives! Με την ολοκλήρωση της δεύτερης εμφάνισής τους γίνεται και το τελευταίο guessing του σόου. Οι Μάσκες θα πρέπει να απαντήσουν ειλικρινά στην ερώτηση του Σάκη Ρουβά εάν έχει ακουστεί το όνομά τους έστω και για μία φορά στις προβλέψεις των Detectives.

Η κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας ξεκινά και ανακοινώνεται η μία Μάσκα που αποχωρεί. Μετά την αποκάλυψη της προσωπικότητας που βρίσκεται πίσω από αυτή οι άλλες δύο Μάσκες συνεχίζουν με ένα ανεπανάληπτο… battle! Επιλέγουν και ερμηνεύουν ένα παλιό τους κομμάτι σε μία συγκλονιστική μονομαχία on stage. Η ώρα της ψηφοφορίας φτάνει και το κοινό είναι εκείνο που αποφασίζει ποια είναι η αγαπημένη του Μάσκα.

Μία ανάσα από την ανακοίνωση του νικητή έφτασε η στιγμή να μάθουμε ποιες προσωπικότητες κρύβονται κάτω από τις δύο Μάσκες που έφτασαν τόσο κοντά στη νίκη. Την ανάδειξη του μεγάλου νικητή ακολουθεί μία έκπληξη… Ένα βραβείο περιμένει τον καλύτερο Detective του σόου, εκείνον ή εκείνη που κατάφερε με την παρατηρητικότητα και την οξύνοιά του να εντοπίσει την αληθινή ταυτότητα των περισσότερων Μασκών. Ποιος Detective θα λάβει τη «Χρυσή πίπα»;

Το πιο διασκεδαστικό σόου της τηλεόρασης φτάνει στο τέλος του!

O ΣΚΑΪ, έχοντας τη συγκατάθεση των διαγωνιζομένων, θα προσφέρει, αντί επάθλου, ένα σημαντικό ποσό, συνδράμοντας στην προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την προστασία των δασών από τις πυρκαγιές.