MEDIA

X Factor: Αυτοί είναι οι 7 του ημιτελικού – Ποιον «έκοψαν» οι κριτές

X Factor: Αυτοί είναι οι 7 του ημιτελικού – Ποιον «έκοψαν» οι κριτές
X Factor: Ο τραγουδιστής που «κόπηκε», πάντως, έτυχε αποθέωσης και προτάσεων

X Factor: Ο τραγουδιστής που «κόπηκε», πάντως, έτυχε αποθέωσης και προτάσεων

Στους επτά τραγουδιστές του ημιτελικού του X Factor που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή κατέληξε το επεισόδιο του talent show το βράδυ της Κυριακής.

Οι τρεις παίχτες που τέθηκαν στην συμμετείχαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού μετά την παρουσίαση των τραγουδιών ήταν ο Θάνος Λάμπρου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, ο Γιάννης Ονισηφόρου και o Μίλτος Χαρόβας από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη με τον Ηλία Ψινάκη να αποφασίζει να δώσει την ασυλία του στον πρώτο εξ αυτών.

Τελικά οι κριτές του X Factor αφού άκουσαν εκ νέου τον Γιάννη Ονισηφόρου και τον Μίλτο Χαρόβα αποφάσισαν να είναι ο δεύτερος αυτός που θα αποχωρήσει. Έτσι στον ημιτελικό του X Factor θα βρεθούν την Παρασκευή οι Χρήστος Αδαμόπουλος, Εβελίνα Κατσιάκου, Κατερίνα Λαζαρίδου, Άγγελος Αχαρνιωτάκης, Έλενα Παναγιωτίδου, Θάνος Λάμπρου και Γιάννης Ονισηφόρου.

Παρά την αποχώρηση, όμως, από το X Factor, το τέλος της βραδιάς δεν ήταν τόσο πικρό για τον Μίλτο Χαρόβα με τον Ανδρέα Γεωργίου να αποκαλύπτει πως αν ο νεαρός τραγουδιστής το θέλει θα μπορούσε να λάβει μέρος στον δεύτερο κύκλο της «Γης της Ελιάς» υποδυόμενος έναν νέο τυχοδιώκτη μουσικό που θα ταξιδεύει ανά την Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Ψινάκης είπε στον Μίλτο Χαρόβα ότι θα είναι δίπλα του δίνοντας του το τηλέφωνό του για να τον καλέσει όποτε τον χρειαστεί.

Σχετικές ειδήσεις