MEDIA

Survivor ημιτελικός: Οι μεγάλοι έρωτες, το τραγούδι του Δάντη και η «γαμήλια τούρτα»

Survivor ημιτελικός: Οι μεγάλοι έρωτες, το τραγούδι του Δάντη και η «γαμήλια τούρτα»
Survivor ημιτελικός: Η συζήτηση περί έρωτα κάλυψε ένα μεγάλο κομμάτι της βραδιάς στο Γαλάτσι

Survivor ημιτελικός: Η συζήτηση περί έρωτα κάλυψε ένα μεγάλο κομμάτι της βραδιάς στο Γαλάτσι

Αν υπάρχει μια «συνταγή» για να πετύχει ένα ριάλιτι επιβίωσης όπως το Survivor είναι οι έντονοι χαρακτήρες, οι μάχες στα αγωνίσματα για τις ασυλίες και τα έπαθλα και φυσικά οι έρωτες.

Ειδικά το φετινό Survivor είχε αρκετούς έρωτες με δύο ζευγάρι να ξεχωρίζουν για όσα έζησαν στον Άγιο Δομίνικο ενώ δεν έλειψαν και τα ζευγάρια που δοκιμάστηκαν λόγω της απόστασης με την Ελλάδα.

Γιώργος ΚατσαούνηςΜυριέλλα Κουρέντη από τη μια και Βρισηίδα ΑνδριώτουΣπύρος Μαρτίκας από την άλλη για αρκετές εβδομάδες αποτέλεσαν από τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τους παίχτες αλλά και τηλεοπτικό κοινό στο Survivor αν και τα δύο δίδυμα είχαν τελείως διαφορετική κατάληξη.

Όπως ήταν φυσικό στον ημιτελικό του Survivor οι έρωτες αυτοί αποτέλεσαν αφορμή για ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ανασκόπηση που έγινε και η οποία, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε και σκηνές που δεν μεταδόθηκαν ποτέ.

Ειδικά για το ζευγάρι της Βρισηίδας και του Σπύρου αναφέρθηκε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία αποκάλυψε ότι «έχω κρατήσει πολύ φανάρι» για τη σχέση αυτή.

Παρά τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες αλλά και τη συνέχεια που έχουν δώσει Σπύρος και Βρισηίδα μέσω των social media, ο Τάκης Καραγκούνιας επέμεινε μέχρι και την τελευταία στιγμή να έχει αμφιβολίες για το τι πραγματικά ισχύει για το ζευγάρι αυτό.

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, πάντως, δεν έκρυψαν ότι είναι κοντά με τη δεύτερη να ανταποκρίνεται άμεσα στην πρόσκληση-πρόκληση της Ευρυδίκης να φιλήσει τον σύντροφό της.

Η παραγωγή του Survivor από την πλευρά της φρόντισε να ρίξει περισσότερο «λαδι στη φωτιά» με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να παρουσιάζι μια «γαμήλια τούρτα».

Στο μέτωπο Κατσαούνης-Κουρέντη, από την άλλη, δεν φαίνεται να κοπάζει η κόντρα η οποία ξεκίνησε με διαφορετικούς οιονούς στον Άγιο Δομίνικο.

Στα ζευγάρια που δοκιμάστηκαν λόγω Survivor ήταν και ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου με τον πρώτο να δίνει το «παρών» στο Γαλάτσι και να τραγουδάει κάτι στην αγαπημένη του επειδή «στις κουβέντες δεν είμαι καλός

«Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν δεν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά», τραγούδησε με την Ασημίνα να ξεσπά σε κλάματα!

Σχετικές ειδήσεις