MEDIA

Στάθης Σχίζας: Το πρώτο του δημόσιο μήνυμα μετά τον τελικό - «Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος» (video)

Στάθης Σχίζας: Το πρώτο του δημόσιο μήνυμα μετά τον τελικό - «Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος» (video)

Στάθης Σχίζας: Ο νικητής του Survivor πήρε στα χέρια του το κινητό του και ανέβασε το πρώτο του βίντεο μετά την κατάκτηση του επάθλου

Νικητής του φετινού Survivor είναι ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος πέρα από το τρόπαιο κέρδισε και το ποσό των 100.000 ευρώ. Στο πλευρό του πάντα ήταν η οικογένεια του, η αγαπημένη του σύντροφος Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και πάνω από όλα ο κόσμος που τον έβγαλε και νικητή.

Ο ίδιος θέλησε λίγες ώρες μετά το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στα social media μετά από μήνες απουσίας και το πρώτο πράγμα που θέλησε να κάνει είναι να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά το κοινό και να εκφράσει τα συναισθήματά του.

«Μόλις πήρα το κινητό στα χέρια μου, από χθες το βράδυ γινόταν ένας χαμός, η αγάπη σας ήταν τεράστια. Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος με την τόση αγάπη που εισέπραξα από εσάς και στον τελικό που μου δώσατε αυτό εδώ (το έπαθλο) εσείς μου το δώσατε. Είναι μια συνολική δουλειά δική μου και δική σας. Σας υπερευχαριστώ, έχω ανατριχιάσει από τόση αγάπη που έχω πάρει», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης.

Τέλος, Στάθης Σχίζας υποσχέθηκε πως θα απαντήσει σε όλα τα μηνύματα που έλαβε στα social media, ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο όσους τον στήριξαν στον μεγάλο τελικό.

Σχετικές ειδήσεις