MEDIA

Άρης Σοϊλέδης: Όσα είπε για το viral πλάνο της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor

Άρης Σοϊλέδης: Όσα είπε για το viral πλάνο της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor
Ο Άρης Σοϊλέδης μιλάει για το «δολοφονικό» βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor
GLOMEX

Ο Άρης Σοϊλέδης σχολιάζει το «δολοφονικό» βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor μετά τη νίκη του Στάθη Σχίζα

Ο μεγάλος φιναλίστ και δεύτερος νικητής του Survivor Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο πλατό της εκπομπής «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης καθώς και το viral βλέμμα της συντρόφου του Μαρία Αντωνά όταν συνειδητοποίησε ότι ο σύντροφός της δεν είναι ο νικητής.

«Όταν ο άνθρωπός σου, ο οποίος σου λείπει έξι μήνες έχει φτάσει στον τελικό σε ένα παιχνίδι μέσα στο οποίο έχει περάσει όσα έχει περάσει, έχει δεχθεί όλα αυτά που έχει δεχθεί και ακούς πως δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις;», είπε χαρακτηριστικά ο Σοϊλέδης δικαιολογώντας το πικραμένο ύφος της Αντωνά.

«Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα; Είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση και επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία, όσο κανένας άλλος, καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός. Έψαχνε να βρει εμένα να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμιά περίπτωση η Μαρία δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη ή την Αλεξάνδρα. Ως ζευγάρι βλέπουμε πάντα το καλό. Ποτέ δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που βλέπουν το κακό. Χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου», πρόσθεσε για τα σχόλια που δημιουργήθηκαν στα social media και τις τηλεοπτικές εκπομπές μετά το πλάνο της συντρόφου του.

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» ότι μετά τον τελικό ο ποδοσφαιριστής και η δημοσιογράφος δεν ακολούθησαν στο πάρτι των παικτών του Survivor. Υποστήριξε ότι ήθελε να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με τη μέλλουσα σύζυγό του και για αυτόν τον λόγο επέστρεψαν σπίτι τους και δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη παρέα.