MEDIA

Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς για το viral βλέμμα της Μαρίας Αντωνά: «Ήθελαν να την εκθέσουν» (video)

Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς για το viral βλέμμα της Μαρίας Αντωνά: «Ήθελαν να την εκθέσουν» (video)

«Όλο το internet» ασχολείται με τη Μαρία και την αντίδρασή της» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς

Το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά μετά την ανακοίνωση του νικητή του Survivor έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και έχει σχολιαστεί πολύ, τόσο στο twitter όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η ίδια απάντησε μέσω της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» γι' αυτό το πλάνο, ενώ θέση πήρε και ο φιναλίστ του Survivor στην εκπομπή «Love It».

Για το πολυσυζητημένο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά μίλησε το πρωί της Παρασκευής (8/7) ο Κώστας Φραγκολιάς μέσω της εκπομπής «Happy Day».

Το μοντέλο και παρουσιαστής, ξέσπασε λέγοντας πως οι άνθρωποι της παραγωγής ήθελαν να εκθέσουν τη σύντροφο του Άρη, καθώς τράβηξαν το πλάνο τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος.

«Για μένα αυτό που έγινε είναι και η απόδειξη ότι ο Άρης Σοϊλέδης έπρεπε να είναι νικητής. Γιατί όταν ανακοινώνεις νικητή και το επόμενό σου πλάνο -όχι λίγο πιο μετά- είναι η γυναίκα του διεκδικητή και θες να τον εκθέσεις άνθρωπο αν έλεγε ή θα ψιθύριζε κάτι… Η Μαρία δεν είναι στο παιχνίδι. Το συζητάμε γιατί πας να εκθέσεις άνθρωπο. Κάνεις ριάλιτι; Πάρε τους παίκτες» είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Στη συνέχεια είπε: «Όλο το ίντερνετ ασχολείται με τη Μαρία Αντωνά και την αντίδρασή της. Και μπαίνει στη διαδικασία να απολογηθεί και να πει γιατί είχε αυτά τα μούτρα. Έχεις χάσει δεύτερο πλάνο αυτόν που έχεις χάσει; Στο Champions League τα πλάνα δείχνουν τον νικητή, τον αρχηγό, τον πάγκο και τον προπονητή. Και μετά τους χαμένους».

Σχετικές ειδήσεις