Survivor - Ο Στάθης Σχίζας στο Newsbomb.gr: Η δωρεά του επάθλου και οι δύο Αλεξάνδρες της ζωής του
MEDIA

Survivor - Ο Στάθης Σχίζας στο Newsbomb.gr: Η δωρεά του επάθλου και οι δύο Αλεξάνδρες της ζωής του

Στάθης Σχίζας: Ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, μίλησε στο Newsbomb.gr για τα συναισθήματά του λίγες ώρες μετά τον τελικό, τη μικρή του κόρη και φυσικά την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Από την ημέρα όπου το Survivor έγινε ατομικό, δύο ήταν τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου. Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις και έφτασαν στον τελικό, με τον δεύτερο -για αρκετούς- να προηγείται στην «κούρσα» του επάθλου αξίας 100.000 ευρώ, λόγω των πολλών νικών του στο παιχνίδι.

Το τηλεοπτικό κοινό όμως είχε άλλη γνώμη και ο Στάθης Σχίζας ανέτρεψε τα πάντα, παίρνοντας τον τίτλο του Survivor 2022 και μαζί το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μάλιστα, στο τέλος του τελικού που έλαβε μέρος στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, ο 30χρονος επιχειρηματίας συγκίνησε τους πάντες, λέγοντας πως θα δωρίσει μεγάλο ποσό από το χρηματικό έπαθλο σε παιδιά με καρκίνο.

Πώς ήταν η εμπειρία του στο παιχνίδι; Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μετά τον τελικό και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Ο Στάθης μίλησε στο Newsbomb.gr για τα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο και τις δύο Αλεξάνδρες της ζωής του, την κορούλα του και τη σύντροφό του.

Έχουν περάσει λίγα 24ωρα μετά τον μεγάλο τελικό. Έχεις συνειδητοποιήσει πλέον ότι είσαι ο μεγάλος νικητής του Survivor;

«Τώρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ πραγματικά το συναίσθημα είναι απίστευτο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο κόσμος με στήριξε και μου έδωσε τη χαρά να με χρήσει νικητή. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους στέλνω την αγάπη μου»

Πολλοί πίστεψαν πως ο Άρης ήταν το φαβορί λόγω της δημοφιλίας και των πολλών νικών του στο παιχνίδι. Πίστευες πως θα κάνεις την ανατροπή;

«Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Δεν είχαμε επικοινωνία με τον έξω κόσμο για να ξέρουμε ποιος είναι το φαβορί. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού προσπάθησα να είμαι αληθινός και να μην αλλοιωθώ. Αυτό πιστεύω πως είδε ο κόσμος σε μένα και το εκτίμησε»

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες μόλις αποχώρησες από το Άλσος Βεΐκου και τον τελικό;

«Το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να σταματήσω να φάω ένα burger, να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου που εν τέλη κοιμόταν και μετά να πάω σπίτι να περάσω χρόνο με τη σύντροφο μου»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε μετά τον τελικό, πως έκανε ότι μπορούσε για να βγεις νικητής. Πιστεύεις πως θα τα κατάφερνες χωρίς εκείνη;

«Η Αλεξάνδρα είναι ο άνθρωπός μου, το στήριγμά μου και ήταν απολύτως λογικό να με στηρίξει. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Φυσικά ένα μέρος της επιτυχίας μου οφείλεται σ’ εκείνη»

Ο Στάθης Σχίζας με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Άρης ανέφερε στον τελικό πως μέσα σε δύο μήνες θα προχωρήσεις σε πρόταση γάμου. Είναι κάτι που σκέφτεσαι τόσο άμεσα ή προηγείται η συγκατοίκηση;

«Τα συναισθήματά μου για την Αλεξάνδρα είναι πάρα πολύ έντονα. Προέχει η συγκατοίκηση και όλα τα άλλα είναι μπροστά μας»

Ας πάμε στην άλλη Αλεξάνδρα της ζωής σου, την κορούλα σου. Ποια ήταν η αντίδρασή σας όταν ειδωθήκατε μετά από 4 μήνες;

«Το επόμενο πρωί μιλήσαμε στο τηλέφωνο και αμέσως συναντηθήκαμε. Έτρεξε στην αγκαλιά μου και δεν έφευγε μέσα από αυτήν. Ήθελε να της διηγηθώ τα πάντα για το Survivor και της έδωσα και τη μπαντάνα που της είχα υποσχεθεί»

Πήρες την απόφαση να δωρίσεις μέρος του επάθλου σε παιδιά με καρκίνο. Σε επηρέασε σε αυτήν, η περιπέτεια που έχεις περάσει με τη μητέρα σου;

«Γενικά μ’ αυτό το κομμάτι είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος γιατί είμαι γονέας αλλά και γιατί έχει περάσει η μητέρα μου αυτή την περιπέτεια»

Μπορεί να τελείωσε μόλις τώρα το Survivor, όμως ο κ. Ατζούν μίλησε για το Survivor All Star. Θα πήγαινες ξανά στον Άγιο Δομίνικο;

«Ήταν μια πολύ έντονη εμπειρία που την έζησα στο έπακρο. Είμαι ανοιχτός σε μία τέτοια πρόταση, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς»